خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خرما با شکر قهوه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 1 لیوان و نیم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • نمک 1 پنس
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • کره یا روغن مایع نصف لیوان (من مخلوطش رو استفاده کردم)
  • آب جوش 1 لیوان
  • خرما 1 لیوان
  • شکر قهوه ای یا شکر معمولی 3/4 لیوان
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک خرما با شکر قهوه ای
کیک خرما با شکر قهوه ای دستور پخت

اول مواد خشک غیر از شکر رو با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم (آرد، بکینگ پودر، هل، پودر کاکائو، نمک، دارچین، پودر هل)

خرما رو از هسته جدا کنید و با یک لیوان اب جوش داخل میکسر یا مخلوط کن پوره کنید .

کره یا روغن مایع رو با شکر مخلوط و با همزن بزنید تا رنگش روشن شه .

سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و بعد از اضافه کردن هم می زنیم و بعد تخم مرغ بعدی .

حالا نصفی از ارد رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم و بعد نصفی از خرما رو و مجدد آرد تا مواد تمام شود .

کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزین و با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه بزارین داخل فر .

می تونید مقداری گردو خرد شده هم در اخر به مواد اضافه کنید .

من ته قالب کمی کنجد پاشیدم و بعد مواد کیک رو ریختم .