طرز تهیه کیک خرما با شکر قهوه ای

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : پیشرفته

تعداد بازدید : 957

نوشته شده توسط : mary.food.mood

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک خرما با شکر قهوه ای

1 تخم مرغ 2 عدد
2 آرد 1 لیوان و نیم
3 بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
4 نمک 1 پنس
5 دارچین 1 قاشق چای خوری
6 کره یا روغن مایع نصف لیوان (من مخلوطش رو استفاده کردم)
7 آب جوش 1 لیوان
8 خرما 1 لیوان
9 شکر قهوه ای یا شکر معمولی 3/4 لیوان
10 پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
11 پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری

اول مواد خشک غیر از شکر رو با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم (آرد، بکینگ پودر، هل، پودر کاکائو، نمک، دارچین، پودر هل)

خرما رو از هسته جدا کنید و با یک لیوان اب جوش داخل میکسر یا مخلوط کن پوره کنید .

کره یا روغن مایع رو با شکر مخلوط و با همزن بزنید تا رنگش روشن شه .

سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و بعد از اضافه کردن هم می زنیم و بعد تخم مرغ بعدی .

حالا نصفی از ارد رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم و بعد نصفی از خرما رو و مجدد آرد تا مواد تمام شود .

کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزین و با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه بزارین داخل فر .

می تونید مقداری گردو خرد شده هم در اخر به مواد اضافه کنید .

من ته قالب کمی کنجد پاشیدم و بعد مواد کیک رو ریختم .
 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک خرما با شکر قهوه ای با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند