1 | تخم مرغ | 2 عدد |
2 | آرد | 1 لیوان و نیم |
3 | بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری سرخالی |
4 | نمک | 1 پنس |
5 | دارچین | 1 قاشق چای خوری |
6 | کره | یا روغن مایع نصف لیوان (من مخلوطش رو استفاده کردم) |
7 | آب جوش | 1 لیوان |
8 | خرما | 1 لیوان |
9 | شکر قهوه ای | یا شکر معمولی 3/4 لیوان |
10 | پودر هل | 1/2 قاشق چای خوری |
11 | پودر کاکائو | 1 قاشق غذا خوری |
اول مواد خشک غیر از شکر رو با هم مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم (آرد، بکینگ پودر، هل، پودر کاکائو، نمک، دارچین، پودر هل)
خرما رو از هسته جدا کنید و با یک لیوان اب جوش داخل میکسر یا مخلوط کن پوره کنید .
کره یا روغن مایع رو با شکر مخلوط و با همزن بزنید تا رنگش روشن شه .
سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و بعد از اضافه کردن هم می زنیم و بعد تخم مرغ بعدی .
حالا نصفی از ارد رو اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم و بعد نصفی از خرما رو و مجدد آرد تا مواد تمام شود .
کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزین و با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه بزارین داخل فر .
می تونید مقداری گردو خرد شده هم در اخر به مواد اضافه کنید .
من ته قالب کمی کنجد پاشیدم و بعد مواد کیک رو ریختم .