خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ارده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: مریم قیاسیان
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
  • شکر یک و نیم پیمانه (من یک پیمانه زدم)
  • شیر یک دوم پیمانه
  • ارده یک دوم پیمانه
  • کنجد دو قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع دو سوم پیمانه
  • گردو خرد شده دو قاشق سوپ خوری(در صورت تمایل)
طرز تهیه کیک ارده
کیک ارده دستور پخت

تخم مرغ ها و شکر رو با هم بزنید تا حجمش دو برابر شه .

روغن مایع و شیر رو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید .

آرد و بکینیگ پودر رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

در آخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط کردن هم بزنید .

قالب را چرب کنید و‌ کنجد بپاشید .

مایه را ریخته در صورت تمایل به استفاده از گردو، آنها را روی کیک بریزید .

در فر170 درجه به مدت 40 دقیقه (تا زمانیکه تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید) قرار دهید .

نوش‌جان .