خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک قهوه :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق مرباخوری
  • شکر یک و نیم لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع نصف لیوان
  • پودر قهوه 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک قهوه
دستور پخت کیک قهوه

فکر می کنم کیک قهوه روی خیلی امتحان کرده باشید ولی من از یک پیج ترکیه ترجمه کردم وکمی رسپی متفاوت هست به نظرم خیلی عالی شده بود اگر دوست داشتید با این رسپی هم امتحان کنید:👇👇👇

تخم مرغ ها رو با شکر با همزن انقدر بزنید که به غلظت مایونز برسه .

بعد پودر قهوه رو با شیر مخلوط کنید و اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روغن، وانیل و پودر کاکائو رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

بعد آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و به آرامی اضافه کنید فقط در حد مخلوط شدن کافیه .

بعد از هر قالبی خواستید می تونید استفاده کنید .

حتما قالب رو چرب کنید .

بعد فر رو در دمای 190 درجه گرم کنید بعد که کیک رو داخل فر گذاشتید دما رو به 160 درجه برسونید و تا 25 دقیقه اول اصلا درب فر رو باز نکنید چون کیک خراب میشه

حدود چهل دقیقه طول می کشه تا کیک پخته شه .

بعد از سرد شدن کیک را از قالب خارج کنین .

خیلی خوشمزه بود جای دوستان خالی.


.