آرد و بکینگپودر و جوش شیرین را سه بار الک می کنیم .
سفیده و زرده را جدا کرده، سفید را انقدر می زنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد .
زرده را با شکر زده تا کشدار شود .
بعد روغن، ماست یا شیر، هل، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و دوباره حدود سه دقیقه هم می زنیم .
مخلوط زرده را با لیسک با سفیده مخلوط می کنیم .
بعد مخلوط آرد را اضافه کرده وبا لیسک هم می زنیم .
قالب را چرب می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می کنیم .
حالا مایه کیک را می ریزیم و روی آنرا خلال پسته می ریزیم .
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا روی آن طلایی شود (البته من کمی بیشتر گذاشتم بستگی به فر هم داره)
طرز تهیه کرم زعفرانی برای روی کیک هل و گلاب :
شیر دو پیمانه
آرد یک قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غداخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
همه ی مواد رو بریزید داخل ظرف و بزارید روی شعله و هم بزنید تا غلیظ شه .
و همون طور داغ ، بریزید روی کیک سرد شده.
نوش جان