خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک خیس کافی شاپی با تزیین گردو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2.5 پیمانه
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1.5 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پودر کاکائو 4 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 1 پیمانه
طرز تهیه کیک خیس کافی شاپی
دستور پخت کیک خیس کافی شاپی با تزیین گردو

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا سفید شود .

بعد شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را یکی یکی به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل ، اضافه کرده و با همزن می زنیم .

سپس از مایع حاصل به اندازه سه چهارم لیوان بر می داریم و کنار می زاریم .

بعد به موادمون آرد و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم . سعی کنین در 3 مرحله این کار را انجام دهید .

مایع را در قالب می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه می زاریم ( بازم بستگی به فرتون داره بعد از سی و پنج دقیقه با خلال دندون کیک رو ‌چک کنید)

به مایعی که اول از کیک جدا کردیم نصف لیوان شیر اضافه می کنیم .

کیک که پخت در میاریم و قبل از سرد شدن برشهایی به کیک میدیم و کل کیک رو با مایع خیس می کنیم .

کاملا که خیس شد در یخچال میزاریم و بعد از سرد شدن سرو می کنیم .

برای تزیین می توان از گردو یا پودر نارگیل یا شکلات رنده شده استفاده کرد .
 

نکته 1 : شیر و تخم مرغ را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط شوند .

نکته 2 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مایع اضافه کنین .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .

نکته 6 : چون مواد سس رقیق و آبکی هستند برای هم زدن سس با همزن یکی از پایه های همزن را خارج کنید تا مواد به اطراف پاشیده نشود.

نکته 7 : پودر کاکائو هر چه تیره تر و با کیفیت تر باشد، کیک خوشرنگ تر می شود.

نکته 8 : در تهیه کیک های شکلاتی ، به جای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده نکنین زیرا بکینگ پودر باعث بهتر شدن رنگ کاکائو در کیک می شود. 

نکته 9 : میتونید تخم مرغ ها رو بعد از برداشتن یک لیوان از مایع بزنید .