تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم تا سفید شود .
بعد شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را یکی یکی به مخلوط تخم مرغ و شکر و وانیل ، اضافه کرده و با همزن می زنیم .
سپس از مایع حاصل به اندازه سه چهارم لیوان بر می داریم و کنار می زاریم .
بعد به موادمون آرد و بکینگ پودر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم . سعی کنین در 3 مرحله این کار را انجام دهید .
مایع را در قالب می ریزیم و داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه می زاریم ( بازم بستگی به فرتون داره بعد از سی و پنج دقیقه با خلال دندون کیک رو چک کنید)
به مایعی که اول از کیک جدا کردیم نصف لیوان شیر اضافه می کنیم .
کیک که پخت در میاریم و قبل از سرد شدن برشهایی به کیک میدیم و کل کیک رو با مایع خیس می کنیم .
کاملا که خیس شد در یخچال میزاریم و بعد از سرد شدن سرو می کنیم .
برای تزیین می توان از گردو یا پودر نارگیل یا شکلات رنده شده استفاده کرد .
نکته 1 : شیر و تخم مرغ را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا هم دمای محیط شوند .
نکته 2 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مایع اضافه کنین .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 5 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .
نکته 6 : چون مواد سس رقیق و آبکی هستند برای هم زدن سس با همزن یکی از پایه های همزن را خارج کنید تا مواد به اطراف پاشیده نشود.
نکته 7 : پودر کاکائو هر چه تیره تر و با کیفیت تر باشد، کیک خوشرنگ تر می شود.
نکته 8 : در تهیه کیک های شکلاتی ، به جای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده نکنین زیرا بکینگ پودر باعث بهتر شدن رنگ کاکائو در کیک می شود.
نکته 9 : میتونید تخم مرغ ها رو بعد از برداشتن یک لیوان از مایع بزنید .