تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با همزن به مدت ده دقیقه هم می زنیم .
روغن و شیر را اضافه کرده مجددا هم می زنیم تا حدی که مخلوط بشن .
حالا همزن رو میزاریم کنار، آرد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردیم در سه مرحله به موادمون اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم .
حالا نصف مواد رو داخل قالبی که چرب و آرد پاشی کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم می ریزیم .
سپس مقداری دارچین روش الک می کنیم .
بعد گیلاسهایی که در آرد غلطوندیم می چینیم .
بعد بقیه ی مواد رو می ریزیم .
دوباره دارچین الک می کنیم و در اخر گیلاسها رو می چینیم .
در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با درجه 180 میزاریم تا کیکمون بپزه .
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 21 است .