خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک نوتلا مجلسی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک و یک سوم پیمانه
  • شکلات نوتلا دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 3/4 پیمانه
  • نمک میوه 1 پنس
  • شیر داغ یا آب جوش 3/4 پیمانه
طرز تهیه کیک نوتلا با نمک میوه ای
دستور پخت کیک نوتلا مجلسی

ابتدا مواد رو از قبل به دمای محیط می رسونیم و فر رو روشن می کنیم تا گرم شه .

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید .

قالب رو‌با کره یا روغن چرب و آرد پاشی کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید .

پودر کاکائو رو به شیر داغ یا آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا ذرات کاکائو باز شه .

سپس نوتلا رو به مخلوط شیر داغ و پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و بزارین کنار .

سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید .

سفیده رو با دورتند همزن بزنید تا حجیم شه اواسط هم زدن نیمی از شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا وقتی ظرف رو‌ برمی گردونین از ظرف نریزه .

زرده و شکر و وانیل رو باهم زن هم می زنیم تا رنگش روشن بشه و‌ زرده کشدار شه .

همچنان که هم می زنید مایعی که آماده کردین اضافه کنید سی ثانیه هم بزنید .

سپس روغن مایع اضافه و‌ همچنان هم می زنیم .

حالا همزن رو‌ کنار بزارین آرد الک شده رو اضافه و‌ با لیسک در یک جهت بصورت دورانی مخلوط‌ کنید .

در آخر سفیده رو اضافه کنید و‌ خیلی آروم مخلوط‌ کنید (می تونید آرد و‌سفیده رو همزمان بریزید مثلا یک سوم آرد بعد سفیده همینجور تا اخر پیش برید) .

و در فر با درجه 180 به مدت 45 دقیقه بزارید (این دما و زمان بستگی به فرتون داره)

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک نوتلا مجلسی :

نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک دورنگ پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت

نکته 2 : تخم مرغ ها  رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : پس از گذشت 35 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .