0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک نوتلا مجلسی

طرز تهیه کیک نوتلا با نمک میوه ای
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک و یک سوم پیمانه
  • شکلات نوتلا دو قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 3/4 پیمانه
  • نمک میوه 1 پنس
  • شیر داغ یا آب جوش 3/4 پیمانه

کیک نوتلا مجلسی دستور پخت

ابتدا مواد رو از قبل به دمای محیط می رسونیم و فر رو روشن می کنیم تا گرم شه .

آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید .

قالب رو‌با کره یا روغن چرب و آرد پاشی کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید .

پودر کاکائو رو به شیر داغ یا آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا ذرات کاکائو باز شه .

سپس نوتلا رو به مخلوط شیر داغ و پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و بزارین کنار .

سفیده و زرده ی تخم مرغ رو جدا کنید .

سفیده رو با دورتند همزن بزنید تا حجیم شه اواسط هم زدن نیمی از شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا وقتی ظرف رو‌ برمی گردونین از ظرف نریزه .

زرده و شکر و وانیل رو باهم زن هم می زنیم تا رنگش روشن بشه و‌ زرده کشدار شه .

همچنان که هم می زنید مایعی که آماده کردین اضافه کنید سی ثانیه هم بزنید .

سپس روغن مایع اضافه و‌ همچنان هم می زنیم .

حالا همزن رو‌ کنار بزارین آرد الک شده رو اضافه و‌ با لیسک در یک جهت بصورت دورانی مخلوط‌ کنید .

در آخر سفیده رو اضافه کنید و‌ خیلی آروم مخلوط‌ کنید (می تونید آرد و‌سفیده رو همزمان بریزید مثلا یک سوم آرد بعد سفیده همینجور تا اخر پیش برید) .

و در فر با درجه 180 به مدت 45 دقیقه بزارید (این دما و زمان بستگی به فرتون داره)

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک نوتلا مجلسی :

نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک دورنگ پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت

نکته 2 : تخم مرغ ها  رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : پس از گذشت 35 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور