ابتدا روغن مایع و پودر شکر را حدودا سه دقیقه با همزن می زنیم .
بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل اضافه می کنیم و هم می زنیم .
بعد آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک می کنیم .
یک سوم مواد خشک رو به تخم مرغ اضافه می کنیم و یک سوم شیر و دوباره مواد خشک و به همین ترتیب تا شیر و آرد تمام بشه .
آروم هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه .
درون قالب رو چرب می کنیم نصف مواد کیک رو ریخته و توپهای نارگیلی رو آروم روی مواد می چینیم و باقی مواد کیک رو روشون می ریزیم .
در فر از قبل گرم شده با دمای 175 به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
نوش جان
مواد لازم برای تهیه توپک نارگیلی :
پودر نارگیل یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ یک عدد (زرده ی باقیمانده را به مواد بالا اضافه کردم)
ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا حسابی پف کنه و از ظرف نریزه.
پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم و خوب مخلوطشون می کنیم .
از مواد به اندازه ی گردو جدا کرده و گرد می کنیم .
نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا استراحت کنه .
نکاتی جهت پخت بهتر کیک :
نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک رو پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت
نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .
نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 7 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .