خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک سوپرایز شکلاتی نارگیلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2.5 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • وانیل کمی
  • شکر یک و یک سوم پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1 پیمانه
طرز تهیه کیک سوپرایز شکلاتی نارگیلی
دستور پخت کیک سوپرایز شکلاتی نارگیلی

ابتدا روغن مایع و‌ پودر شکر را حدودا سه دقیقه با همزن می زنیم .

بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل اضافه می کنیم و‌ هم می زنیم .

بعد آرد و‌ پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک می کنیم .

یک سوم مواد خشک رو‌ به تخم مرغ اضافه می کنیم و‌ یک سوم شیر و‌ دوباره مواد خشک و به همین ترتیب تا شیر و‌ آرد تمام بشه .

آروم هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه .

درون قالب رو چرب می کنیم نصف مواد کیک رو ریخته و توپهای نارگیلی رو آروم روی مواد می چینیم و باقی مواد کیک رو روشون می ریزیم .

در فر از قبل گرم شده با دمای 175 به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .

نوش جان

 

مواد لازم برای تهیه توپک نارگیلی :

پودر نارگیل                 یک پیمانه
پودر قند                    نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ         یک عدد (زرده ی باقیمانده را به مواد بالا اضافه کردم)
 

ابتدا سفیده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا حسابی پف کنه و از ظرف نریزه.

پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم و خوب مخلوطشون می کنیم .

از مواد به اندازه ی گردو جدا کرده و گرد می کنیم .

نیم ساعت میزاریم داخل یخچال تا استراحت کنه .

 

نکاتی جهت پخت بهتر کیک :

نکته 1 : سایز قالب مستطیلم که کیک رو پختم هجده در بیست و دو هست با ارتفاع پنج سانت

نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید ، چون پف کیک می خوابد .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .