خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی با تزیین پودر قند :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 250 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • وانیل وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکر 250 گرم
  • آب جوش 250 میلی لیتر یا یک لیوان
  • پودر کاکائو 50 گرم
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • شکلات تلخ 60 گرم
  • نمک میوه یک پنس
طرز تهیه کیک شکلاتی با تزیین پودر قند
دستور پخت کیک شکلاتی با تزیین پودر قند

قبل از شروع کار مواد رو به دما برسونید .

فر رو روشن کنید تا داغ شه روی درجه 180 تنظیم کنید .

پودر کاکائو و شکلات و آب جوش رو با هم مخلوط می کنیم .

تا شکلات آب بشه میریم ، آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم و کنار میزاریم .

زرده رو از سفیده جدا می کنیم سفیده رو هم می زنیم تا فرم بگیره تا وقتی که برمی گردونیم از ظرف نریزه میزاریم کنار .

زرده، شکر و وانیل رو با همزن هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ بشه .

حالا مواد شکلاتی رو به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد روغن مایع اضافه مجدد هم می زنیم .

مخلوط آرد رو طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و آروم بصورت دورانی مخلوط می کنیم و در آخر سفیده فرم گرفته رو اضافه و به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

در فری که از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم .
 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .