1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 1.5 لیوان |
3 | بکینگ پودر | يك قاشق چاي خوري |
4 | وانیل | کمی |
5 | شکر | 2/3 لیوان |
6 | شیر | 1/2 لیوان |
7 | روغن | 1/2 لیوان |
8 | گردو | 1/3 پیمانه |
9 | کشمش | 4 قاشق غذا خوری |
تخم مرغها و شكر و وانيل رو در ظرفی ریختم و با همزن زد.
روغن رو به موادمون اضافه كردم و مجدد هم زدم .
سپس شير رو به موادمون اضافه کردم و با همزن زدم .
از این مرحله به بعد از همزن برای هم زدن استفاده نمی کنیم و موادمون رو با لیسک هم می زنیم تا پف کیکمون نخابه .
آرد و بيكينگ پودر الك شده رو رتوی چند مرحله به موادمون اضافه کردم و به آرامي هم زدم تا مخلوط بشه .
نصف مواد رو ريختم تو قالب و كشمشهاي آغشته به آرد و گردوي نگيني رو روی مواد ريختم .
دوباره بقيه مواد كيك رو ريختم و روي كيك رو هم گردو و كشمش ريختم .
تو فر ١٦٥ به مدت چهل و پنج دقيقه آماده شد .
**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک کشمش و گردو :
نکته 1 : منظور از ليوان ، لیوان دسته دار فرانسوي هست .
نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
نکته 4 : برای اینکه کشمش ها به ته ظرف و مایع کیک نروند ، آن ها را آغشته به به آرد کنین .
نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .
نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .
نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 18 است .