خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کشمش و گردو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1.5 لیوان
  • بکینگ پودر يك قاشق چاي خوري
  • وانیل کمی
  • شکر 2/3 لیوان
  • شیر 1/2 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
  • گردو 1/3 پیمانه
  • کشمش 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک کشمش و گردو
کیک کشمش و گردو دستور پخت

تخم مرغها و شکر و وانیل رو در ظرفی ریختم و با همزن زد.

روغن رو به موادمون اضافه کردم و مجدد هم زدم .

سپس شیر رو به موادمون اضافه کردم و با همزن زدم .

از این مرحله به بعد از همزن برای هم زدن استفاده نمی کنیم و موادمون رو با لیسک هم می زنیم تا پف کیکمون نخابه .

آرد و بیکینگ پودر الک شده رو رتوی چند مرحله به موادمون اضافه کردم و به آرامی هم زدم تا مخلوط بشه .

نصف مواد رو ریختم تو قالب و کشمشهای آغشته به آرد و گردوی نگینی رو روی مواد ریختم .

دوباره بقیه مواد کیک رو ریختم و روی کیک رو هم گردو و کشمش ریختم .

تو فر 165 به مدت چهل و پنج دقیقه آماده شد .

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک کشمش و گردو :

نکته 1 : منظور از  لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی هست .

نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : برای اینکه کشمش ها به ته ظرف و مایع کیک نروند ، آن ها را آغشته به به آرد کنین .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 18 است .