تخم مرغها و شکر و وانیل رو در ظرفی ریختم و با همزن زد.
روغن رو به موادمون اضافه کردم و مجدد هم زدم .
سپس شیر رو به موادمون اضافه کردم و با همزن زدم .
از این مرحله به بعد از همزن برای هم زدن استفاده نمی کنیم و موادمون رو با لیسک هم می زنیم تا پف کیکمون نخابه .
آرد و بیکینگ پودر الک شده رو رتوی چند مرحله به موادمون اضافه کردم و به آرامی هم زدم تا مخلوط بشه .
نصف مواد رو ریختم تو قالب و کشمشهای آغشته به آرد و گردوی نگینی رو روی مواد ریختم .
دوباره بقیه مواد کیک رو ریختم و روی کیک رو هم گردو و کشمش ریختم .
تو فر 165 به مدت چهل و پنج دقیقه آماده شد .
**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک کشمش و گردو :
نکته 1 : منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی هست .
نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.
نکته 4 : برای اینکه کشمش ها به ته ظرف و مایع کیک نروند ، آن ها را آغشته به به آرد کنین .
نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .
نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .
نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 18 است .