طرز تهیه کیک کشمش و گردو

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : مبتدی

تعداد بازدید : 158

نوشته شده توسط : dast_sazham

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک کشمش و گردو

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 1.5 لیوان
3 بکینگ پودر يك قاشق چاي خوري
4 وانیل کمی
5 شکر 2/3 لیوان
6 شیر 1/2 لیوان
7 روغن 1/2 لیوان
8 گردو 1/3 پیمانه
9 کشمش 4 قاشق غذا خوری

تخم مرغها و شكر و وانيل رو در ظرفی ریختم و با همزن زد.

روغن رو به موادمون اضافه كردم و مجدد هم زدم .

سپس شير رو به موادمون اضافه کردم و با همزن زدم .

از این مرحله به بعد از همزن برای هم زدن استفاده نمی کنیم و موادمون رو با لیسک هم می زنیم تا پف کیکمون نخابه .

آرد و بيكينگ پودر الك شده رو رتوی چند مرحله به موادمون اضافه کردم و به آرامي هم زدم تا مخلوط بشه .

نصف مواد رو ريختم تو قالب و كشمشهاي آغشته به آرد و گردوي نگيني رو روی مواد ريختم .

دوباره بقيه مواد كيك رو ريختم و روي كيك رو هم گردو و كشمش ريختم .

تو فر ١٦٥ به مدت چهل و پنج دقيقه آماده شد .

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک کشمش و گردو :

نکته 1 : منظور از  ليوان ، لیوان دسته دار فرانسوي هست .

نکته 2 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : برای اینکه کشمش ها به ته ظرف و مایع کیک نروند ، آن ها را آغشته به به آرد کنین .

نکته 5 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.

نکته 6 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 18 است .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک کشمش و گردو با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند