تخم مرغها رو در ظرفی ریخته و چهار دقیقه با همزن بزنید. (بهتره از ظروف استیل یا شیشه ای استفاده کنین)
نمک و پودر شکر را اضافه کنید و حدود سه دقیقه هم بزنید ، در این زمان رنگ مواد ما کرمی کشدار میشه .
روغن مایع رو بریزید و باز هم حدود سه دقیقه با همزن بزنید .
آرد و دارچین و بیکینگ پودر را الک کنید و گردوی خورد شده رو به آرد اضافه کنید ، و این مواد رو در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک یا قاشق غیر فلزی هم بزنید .
سه قاشق شیر را هم در مواد بریزید و هم بزنید .
در انتها هویج رنده شده را هم ریخته و با لیسک خوب هم بزنید .
در قالب ریخته و در دمای 170 حدود پنجاه دقیقه آماده میشه .
بعد از خنک شدن ، من کیک رو با پودر قند ، هویج ورقه شده و توت فرنگی و شکلات تزیین کردم.
نکته 1 : برای کیک هویج بهتره از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنین تا بافت وسط کیک به دلیل وجود هویج پس از پخت نرم و چسبنده نشه و حالت سبک و عالی داشته باشه . قالب با قطر 35 سانتی متر میان تهی و یا قالب معمولی، با قطر 27 سانتی متر برای این کیک مناسب هست .
نکته 2 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .
نکته 3 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 5 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .
نکته 6 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .
نکته 7 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .