1 | تخم مرغ | 5 عدد |
2 | آرد | 300 گرم |
3 | بکینگ پودر | 2 قاشق مربا خوری |
4 | شکر | 250 گرم |
5 | نمک | کمی |
6 | شیر | 3 قاشق غذا خوری |
7 | دارچین | 1 قاشق مربا خوری |
8 | گردو | خورد شده 100 گرم |
9 | جوز هندی | رنده شده نصف قاشق چای خوری |
10 | روغن مایع | 150 گرم |
11 | هویج خام رنده شده | 2 پیمانه |
تخم مرغها رو در ظرفي ريخته و چهار دقيقه با همزن بزنيد. (بهتره از ظروف استیل یا شیشه ای استفاده کنین)
نمك و پودر شكر را اضافه كنيد و حدود سه دقیقه هم بزنيد ، در این زمان رنگ مواد ما کرمی کشدار میشه .
روغن مايع رو بريزيد و باز هم حدود سه دقيقه با همزن بزنيد .
آرد و دارچين و بيكينگ پودر را الك كنيد و گردوي خورد شده رو به آرد اضافه كنيد ، و اين مواد رو در سه مرحله اضافه كنيد و با ليسك يا قاشق غير فلزي هم بزنيد .
سه قاشق شير را هم در مواد بريزيد و هم بزنید .
در انتها هويج رنده شده را هم ريخته و با ليسك خوب هم بزنيد .
در قالب ريخته و در دماي ١٧٠ حدود پنجاه دقيقه آماده ميشه .
بعد از خنك شدن ، من کیک رو با پودر قند ، هويج ورقه شده و توت فرنگي و شكلات تزيين كردم.
نکته 1 : برای کیک هویج بهتره از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنین تا بافت وسط کیک به دلیل وجود هویج پس از پخت نرم و چسبنده نشه و حالت سبک و عالی داشته باشه . قالب با قطر 35 سانتی متر میان تهی و یا قالب معمولی، با قطر 27 سانتی متر برای این کیک مناسب هست .
نکته 2 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .
نکته 3 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 5 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .
نکته 6 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .
نکته 7 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .