خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک هویج ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 300 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • شکر 250 گرم
  • نمک کمی
  • شیر 3 قاشق غذا خوری
  • دارچین 1 قاشق مربا خوری
  • گردو خورد شده 100 گرم
  • جوز هندی رنده شده نصف قاشق چای خوری
  • روغن مایع 150 گرم
  • هویج خام رنده شده 2 پیمانه
طرز تهیه کیک هویج
دستور پخت کیک هویج ساده

تخم مرغها رو در ظرفی ریخته و چهار دقیقه با همزن بزنید. (بهتره از ظروف استیل یا شیشه ای استفاده کنین)

نمک و پودر شکر را اضافه کنید و حدود سه دقیقه هم بزنید ، در این زمان رنگ مواد ما کرمی کشدار میشه .

روغن مایع رو بریزید و باز هم حدود سه دقیقه با همزن بزنید .

آرد و دارچین و بیکینگ پودر را الک کنید و گردوی خورد شده رو به آرد اضافه کنید ، و این مواد رو در سه مرحله اضافه کنید و با لیسک یا قاشق غیر فلزی هم بزنید .

سه قاشق شیر را هم در مواد بریزید و هم بزنید .

در انتها هویج رنده شده را هم ریخته و با لیسک خوب هم بزنید .

در قالب ریخته و در دمای 170 حدود پنجاه دقیقه آماده میشه .

بعد از خنک شدن ، من کیک رو  با پودر قند ، هویج ورقه شده و توت فرنگی و شکلات تزیین کردم.
 

نکته 1 : برای کیک هویج بهتره از قالب میان تهی و یا کمی بزرگتر از سایز نرمال استفاده کنین تا بافت وسط کیک به دلیل وجود هویج پس از پخت نرم و چسبنده نشه و حالت سبک و عالی داشته باشه .  قالب با قطر 35 سانتی متر میان تهی و یا قالب معمولی، با قطر 27 سانتی متر برای این کیک مناسب هست .

نکته 2 :  برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .

نکته 3 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 5 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .

نکته 6 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .

نکته 7 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .