خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک انجیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 1 لیوان
  • دارچین کمی در صورت تمایل
  • زعفران غلیظ دم کرده 2 قاشق چای خوری
  • ماست 1 لیوان
  • پودر هل کمی در صورت تمایل
  • جوز هندی کمی در صورت تمایل
  • کشمش 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 1 لیوان
  • گردو خرد شده 1/2 پیمانه
  • انجیر کوچک 10 عدد
طرز تهیه کیک انجیر
دستور پخت کیک انجیر


تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی بزنید تا سفید و پف دار شود .

روغن رو اضافه کنید و هم بزنید .

ماست و زعفران رو هم بریزید و با همزن بزنید .

آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کم کم بریزید و با قاشق به آرامی هم بزنید .

سپس انجیرهای پوست گرفته و نگینی خورد شده را اضافه کنید .

بعد کشمشهای آغشته به آرد و گردو و ادویه جات رو بریزید و به آرامی مخلوط کتید .

داخل قالب ریخته و در فر 165 به مدت سی و پنج دقیقه آماده می شود .
میتونید گردو یا هر کدام از ادویه ها رو طبق ذائقه حذف کنید،
نصف قالب رو مواد کیک ریختم ،بعد کشمش و انجیر نگینی رو روش ریختم و مجددا مایه کیک رو روش ریختم.
میتونید تو قالبهاى بزرگ همه مواد رو بریزید ،در این صورت دمای 165 و مدتش یک ساعت خواهد بود.