تخم مرغها و شکر و وانیل رو با همزن حسابی بزنید تا سفید و پف دار شود .
روغن رو اضافه کنید و هم بزنید .
ماست و زعفران رو هم بریزید و با همزن بزنید .
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کم کم بریزید و با قاشق به آرامی هم بزنید .
سپس انجیرهای پوست گرفته و نگینی خورد شده را اضافه کنید .
بعد کشمشهای آغشته به آرد و گردو و ادویه جات رو بریزید و به آرامی مخلوط کتید .
داخل قالب ریخته و در فر 165 به مدت سی و پنج دقیقه آماده می شود .
میتونید گردو یا هر کدام از ادویه ها رو طبق ذائقه حذف کنید،
نصف قالب رو مواد کیک ریختم ،بعد کشمش و انجیر نگینی رو روش ریختم و مجددا مایه کیک رو روش ریختم.
میتونید تو قالبهاى بزرگ همه مواد رو بریزید ،در این صورت دمای 165 و مدتش یک ساعت خواهد بود.