خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک موکا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 و 1/4 پیمانه
  • شیر 1 لیوان
  • آب جوش 1 قاشق غذا خوری
  • شکلات چیپسی 1/2 پیمانه
  • پودر کاکائو 1/4 پیمانه
  • روغن مایع 3/4 پیمانه
  • پودر قهوه فوری 2 قاشق غذا خوری سر صاف
طرز تهیه کیک موکا
دستور پخت کیک موکا

سلااااام من اومدم با این کیک قدبلندا، کیکی فوق‌العاده خوشمزه ...

فر رو با دماى 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه.
تخم مرغهارو با شکر و وانیل با دور تند همزن حدود پنج دقیقه هم بزنید.
تو یه لیوان پودر قهوه رو با 1 قاشق غذاخورى آب جوش حل کنید .

سپس شیر و روغن رو اضافه کنید .

تمام مخلوط رو به تخم مرغ اضافه کنید و دور همزن رو کند کنید،در حد مخلوط شدن هم بزنید .

بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط و 3 بار الک کنید و به مایه ى کیک اضافه کنید، در حد 30 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید تا مایه ى کیک یه دست بشه .

شکلات چیپسی  رو در مرحله ى آخر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .

مواد رو تو قالب از قبل چرب شده بریزید و طبقه ى وسط فر با دماى گفته شده حدود 45 الى 50 دقیقه بذارید بمونه .
یادتون باشه که مواد یخچالى باید به دماى محیط رسیده باشه.