طرز تهیه کیک آجیلی

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 21

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک آجیلی

1 تخم مرغ سه عدد
2 آرد دو و نیم پیمانه
3 بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
4 وانیل کمی
5 شکر یک پیمانه
6 شیر سه چهارم پیمانه
7 روغن مایع نصف پیمانه
8 پودر مغز بادام یک پیمانه

کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر دنیاست . و یکی از کیک های ساده و بسیار زیبا و مناسب برای شب یلداست . بجای پودر بادام می توانید از پودر هر مغزی که مایل بودید استفاده نمایید .

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم .
تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند هم‌زن می زنیم، تا حدی که کرم و کشدار شود .
بعد شیر و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم .
حالا آرد را افزوده و با پره‌های هم‌زن اول آرد را کمی مخلوط کرده و بعد پانزده ثانیه با دور کند هم‌زن می زنیم .
سپس پودر مغز بادام (من از ترکیب مغز بادام، پسته، گردو استفاده کردم) را به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک هم‌می زنیم .
مایه کیک را در قالب ۲۵ سانت که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم .
وقتی کیک پخت روی کیک را عسل گرم شده می ریزیم، با مغز‌های دلخواه تزئین می کنیم و مجدد روی مغزها عسل می ریزیم .
امیدوارم این کیک فوق العاده رو‌ امتحان کنید و لذت ببرین ...

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک آجیلی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند