خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک آجیلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
  • وانیل کمی
  • شکر یک پیمانه
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • پودر مغز بادام یک پیمانه
طرز تهیه کیک آجیلی
دستور پخت کیک آجیلی

کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر دنیاست . و یکی از کیک های ساده و بسیار زیبا و مناسب برای شب یلداست . بجای پودر بادام می توانید از پودر هر مغزی که مایل بودید استفاده نمایید .

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم .
تخم‌مرغ‌ها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند هم‌زن می زنیم، تا حدی که کرم و کشدار شود .
بعد شیر و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم .
حالا آرد را افزوده و با پره‌های هم‌زن اول آرد را کمی مخلوط کرده و بعد پانزده ثانیه با دور کند هم‌زن می زنیم .
سپس پودر مغز بادام (من از ترکیب مغز بادام، پسته، گردو استفاده کردم) را به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک هم‌می زنیم .
مایه کیک را در قالب 25 سانت که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم .
وقتی کیک پخت روی کیک را عسل گرم شده می ریزیم، با مغز‌های دلخواه تزئین می کنیم و مجدد روی مغزها عسل می ریزیم .
امیدوارم این کیک فوق العاده رو‌ امتحان کنید و لذت ببرین ...