1 | تخم مرغ | سه عدد |
2 | آرد | دو و نیم پیمانه |
3 | بکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
4 | وانیل | کمی |
5 | شکر | یک پیمانه |
6 | شیر | سه چهارم پیمانه |
7 | روغن مایع | نصف پیمانه |
8 | پودر مغز بادام | یک پیمانه |
کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سرتاسر دنیاست . و یکی از کیک های ساده و بسیار زیبا و مناسب برای شب یلداست . بجای پودر بادام می توانید از پودر هر مغزی که مایل بودید استفاده نمایید .
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم .
تخممرغها و شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تند همزن می زنیم، تا حدی که کرم و کشدار شود .
بعد شیر و روغن را به ترتیب اضافه می کنیم .
حالا آرد را افزوده و با پرههای همزن اول آرد را کمی مخلوط کرده و بعد پانزده ثانیه با دور کند همزن می زنیم .
سپس پودر مغز بادام (من از ترکیب مغز بادام، پسته، گردو استفاده کردم) را به بقیه مواد اضافه کرده و با لیسک هممی زنیم .
مایه کیک را در قالب ۲۵ سانت که کاغذ روغنی گذاشتیم می ریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می گذاریم .
وقتی کیک پخت روی کیک را عسل گرم شده می ریزیم، با مغزهای دلخواه تزئین می کنیم و مجدد روی مغزها عسل می ریزیم .
امیدوارم این کیک فوق العاده رو امتحان کنید و لذت ببرین ...