برای درست کردن این کیک خوش طعم و خوشگل بصورت زیر عمل کنین
چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر و کمی وانیل رو حدود سه تا چهار دقیقه با دور تند همزن زدم تا کشدار و سفید بشه .
یک لیوان روغن مایع اضافه کردم کمی با همزن زدم .
یک لیوان ماست اضافه کردم و با دور کند در حد مخلوط کردن زدم .
بعد سه لیوان آرد و دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم و کم کم اضافه کردم و با ویسک به آرامی هم زدم تا مخلوط بشه .
قالب رو چرب و آرد پاشی کردم .
مواد رو تقریبا سه قسمت کردم ،قسمت اول رو بهش زعفران دم کرده غلیظ اضافه کردم وتو قالب ریختم ، بعد روی مایه پودر کاکائو الک کردم تا تمام سطح مایه رو بپوشونه ، بعد قسمت دوم مایه رو بدون اینکه چیزی اضافه کنم روی قسمت قبلی ریختم و بعد از اون نوبت قسمت سوم هست که کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و با ویسک هم زدم و روی مایه قبلی به صورت یکنواخت ریختم .
قالب رو تو فر با دماى 175 به مدت سی دقیقه و بعد دما رو 165 انتخاب کردم و حدود پانزده تا بیست دقیقه گذاشتم تا کاملا بپزه
نکته 1 : شیر و تخم مرغ ها را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید .
نکته 2 : مواد برای یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر مناسب میباشد.
نکته 3 : این کیک در قالب های گرد ظاهر زیباتری خواهد داشت .
نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.
نکته 5 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.
نکته 6 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.
نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .
نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .