خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک موج دار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 1 لیوان
  • روغن 1 لیوان
  • زعفران غلیظ دم کرده مقداری
  • ماست 1 لیوان
  • پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه کیک موجدار
دستور پخت کیک موج دار

برای درست کردن این کیک خوش طعم و خوشگل بصورت زیر عمل کنین

چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر و کمی وانیل رو حدود سه تا چهار دقیقه با دور تند همزن زدم تا کشدار و سفید بشه .

یک لیوان روغن مایع اضافه کردم کمی با همزن زدم .

یک لیوان ماست اضافه کردم و با دور کند در حد مخلوط کردن زدم .

بعد سه لیوان آرد و دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو سه بار الک کردم و کم کم اضافه کردم و با ویسک به آرامی هم زدم تا مخلوط بشه .

قالب رو چرب و آرد پاشی کردم .

مواد رو تقریبا سه قسمت کردم ،قسمت اول رو بهش زعفران دم کرده غلیظ اضافه کردم وتو قالب ریختم ، بعد روی مایه پودر کاکائو الک کردم تا تمام سطح مایه رو بپوشونه ، بعد قسمت دوم مایه رو بدون اینکه چیزی اضافه کنم روی قسمت قبلی ریختم و بعد از اون نوبت قسمت سوم هست که کمی پودر کاکائو بهش اضافه کردم و با ویسک هم زدم و روی مایه قبلی به صورت یکنواخت ریختم .

قالب رو تو فر با دماى 175 به مدت سی دقیقه و بعد دما رو 165 انتخاب کردم و حدود پانزده تا بیست دقیقه گذاشتم تا کاملا بپزه

 

 

نکته 1 : شیر و تخم مرغ ها را قبل از استفاده به دمای محیط برسانید .

نکته 2 : مواد برای یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر مناسب میباشد.

نکته 3 : این کیک در قالب های گرد ظاهر زیباتری خواهد داشت .

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید.

نکته 5 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.

نکته 6 : اگر می خواهید کیکتان خوب پف کند حتما تخم مرغ را خوب بزنید.

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .