خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک کدو حلوایی شکلاتی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • شکر 1.5 لیوان
  • زعفران غلیظ دم کرده کمی
  • ماست 2/3 لیوان
  • جوز هندی یا کمی دارچین
  • پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
  • روغن مایع 1 لیوان
  • پوره کدو حلوایی 1 لیوان
طرز تهیه کیک هالوین
دستور پخت کیک کدو حلوایی شکلاتی

امروز آموزش یه کیک خیلی خوشمزه رو خواهیم داشت که یکی از لذیذترین کیک‌های دنیا ست ؛ این دستور تهیه بسیار ساده است و درست‌کردن این کیک از شما وقت و انرژی چندانی نمی‌گیرد. می‌توانید به‌سادگی این کیک بسیار خوشمزه را درست کنید و از آن یک عصرانه‌ی دلچسب بسازید؛ فقط کافی است کدو حلوایی دردسترس‌تان باشد.

کدو حلوایی یکی از صیفی جات خوشمزه و مقویه که خوراکی های زیادی میشه باهاش درست کرد. و مخصوص فصل پاییز است .


یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان روغن مایع رو با همزن زدم .

سپس پنج عدد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کردم و حدود سه دقیقه با همزن زدم .

و دو سوم لیوان ماست و کمی زعفران اضافه کردم .

سپس یک لیوان پوره کدو ریختم و با همزن زدم .

سه لیوان آرد ،سه قاشق چای خوری بیکینگ پودر و کمی دارچین یا جوز هندی رو سه بار الک کردم و کم کم اضافه کردم و با قاشق غیر فلزی یا لیسک از یک طرف و دورانی هم زدم تا پف کیک نخوابه.

مواد رو تو قالب ریختم و کمی گردوی نگینی داخلش ریختم ،کمی از مواد رو جداگانه تو ظرف ریختم و دو قاشق مربا خوری پودر کاکائو زدم تا مایه شکلاتی درست بشه و روی کیک ریختم و کمی با قاشق زدم تا بره داخل مایه .

بعد ،تو فر با دمای170 به مدت حدود 45 دقیقه آماده شد ،بعد از خنک شدن با گاناش شکلاتی و انواع شکلات تزیین کردم🎃🎃

 

نکته 1 : حتما تخم مرغ ها رو یکی یکی مخلوط کنین .

نکته 2 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 3 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .

نکته 4 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .

نکته 5 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .

نکته 6 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .

نکته 7 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .