امروز آموزش یه کیک خیلی خوشمزه رو خواهیم داشت که یکی از لذیذترین کیکهای دنیا ست ؛ این دستور تهیه بسیار ساده است و درستکردن این کیک از شما وقت و انرژی چندانی نمیگیرد. میتوانید بهسادگی این کیک بسیار خوشمزه را درست کنید و از آن یک عصرانهی دلچسب بسازید؛ فقط کافی است کدو حلوایی دردسترستان باشد.
کدو حلوایی یکی از صیفی جات خوشمزه و مقویه که خوراکی های زیادی میشه باهاش درست کرد. و مخصوص فصل پاییز است .
یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان روغن مایع رو با همزن زدم .
سپس پنج عدد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کردم و حدود سه دقیقه با همزن زدم .
و دو سوم لیوان ماست و کمی زعفران اضافه کردم .
سپس یک لیوان پوره کدو ریختم و با همزن زدم .
سه لیوان آرد ،سه قاشق چای خوری بیکینگ پودر و کمی دارچین یا جوز هندی رو سه بار الک کردم و کم کم اضافه کردم و با قاشق غیر فلزی یا لیسک از یک طرف و دورانی هم زدم تا پف کیک نخوابه.
مواد رو تو قالب ریختم و کمی گردوی نگینی داخلش ریختم ،کمی از مواد رو جداگانه تو ظرف ریختم و دو قاشق مربا خوری پودر کاکائو زدم تا مایه شکلاتی درست بشه و روی کیک ریختم و کمی با قاشق زدم تا بره داخل مایه .
بعد ،تو فر با دمای170 به مدت حدود 45 دقیقه آماده شد ،بعد از خنک شدن با گاناش شکلاتی و انواع شکلات تزیین کردم🎃🎃
نکته 1 : حتما تخم مرغ ها رو یکی یکی مخلوط کنین .
نکته 2 : آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 3 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط رسیده باشن .
نکته 4 : آرد رو کم کم به مواد اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا کیک یک دستی تهیه کنین .
نکته 5 : فر رو نیم ساعت قبل از قرار دادن کیک در فر روشن کنین .
نکته 6 : در 20 دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نکنین .
نکته 7 : برای اینکه متوجه بشین کیک پخته ، پس از 40 دقیقه ، در کیک یک خلال دندان فرو کنین اگر به خلال دندان موادی از کیک نچسبید یعنی اینکه کیک آماده ست .