خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک آلبالو با مغز کرمفیل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد یک لیوان و نیم
  • بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
  • وانیل کمی
  • شکر نصف لیوان
  • شیر یک چهارم لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • آب جوش یک چهارم لیوان
  • ژله آلبالویی نصف بسته
طرز تهیه کیک آلبالو با کرمفیل
دستور پخت کیک آلبالو با مغز کرمفیل

برای این خوشمزه جان،ابتدا یه کیک آلبالویی با دستور زیر درست کردم
دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و کمی وانیل رو با همزن زدم تا کشدار بشه .

بعد نصف لیوان روغن و یک چهارم لیوان شیر اضافه کردم و کمی با همزن زدم .

بعد نصف بسته ژله آلبالویی رو تو یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و بعد از اینکه از گرما افتاد ،به مواد اضافه کردم وهم زدم تا مخلوط بشه .

بعد یک و نیم لیوان آرد و یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو الک کردم به مایه اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم تا خوب مخلوط بشه .

قالب رو چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم تو فر با دمای 165 به مدت بیست و پنج دقیقه گذاشتم .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب جدا کردم و کرمفیل زعفرانی رو داخلش ریختم و با آلبالو تزیین کردم .

 

طرز تهیه کرمفیل خوشمزه زعفرانی

کرمفیل ، کرمی سبک و  خوشمزه است که میتونیم خیلی راحت اونو در منزل ظرف نیم ساعت آماده کنیم . پس از اینکه کرمفیل آماده شد باید آنرا چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و آماده تزیین بر روی کیک گردد. 

مواد لازم 

زرده تخم مرغ     3 عدد

شکر                  یک چهارم پیمانه + یک چهارم پیمانه

وانیل                کمی

نشاسته ذرت     یک چهارم پیمانه

شیر                  یک پیمانه + دو سوم پیمانه

کره                  سی گرم

زعفران دم کرده  دو قاشق مربا خوری


ابتدا سه عدد زرده تخم مرغ ویک چهارم پیمانه شکر و کمی وانیل رو با دور تند همزن زدم تا سفید و کشدار بشه .

سپس یک جهارم پیمانه نشاسته ذرت اضافه کردم و زدم تا مخلوط و یکدست بشه .

حال در ظرفی جدا گانه ،یک پیمانه به اضافه دو سوم پیمانه شیر و یک چهارم پیمانه شکر رو ریختم و رو حرارت مرتب هم زدم .

وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشتم و سی گرم کره داخلش ریختم .

همچنین دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کردم .

سپس کرم تخم مرغی رو که هم زده بودیم ، کم کم اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یکدست بشه .

بعد روی کیک ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه .

در انتها با آلبالو تزیین کردم و روی آلبالو ها رو با برس ،کمی ژله الورا زدم تا براق بشه

 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از پودر ژله مخلوط در آب جوش استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .

نکته 8 : در تهیه کرمفیل باید حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود ، بنابراین از ریختن نشاسته اضافی خودداری کنین . نشاسته برای فرم گرفتن کرم می باشد .

نکته 9 :  در تهیه کرمفیل ، وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد و تا شروع به غلیظ شدن کرد آن را از روی شعله بردارید، تا کرم خراب نشود .