1 | تخم مرغ | 2 عدد |
2 | آرد | یک لیوان و نیم |
3 | بکینگ پودر | یک قاشق مربا خوری |
4 | وانیل | کمی |
5 | شکر | نصف لیوان |
6 | شیر | یک چهارم لیوان |
7 | روغن | نصف لیوان |
8 | آب جوش | یک چهارم لیوان |
9 | ژله آلبالویی | نصف بسته |
براي اين خوشمزه جان،ابتدا يه كيك آلبالويي با دستور زير درست كردم
دو عدد تخم مرغ و نصف ليوان شكر و كمي وانيل رو با همزن زدم تا كشدار بشه .
بعد نصف ليوان روغن و يك چهارم ليوان شير اضافه كردم و كمي با همزن زدم .
بعد نصف بسته ژله آلبالويي رو تو يك چهارم ليوان آب جوش مخلوط كردم و بعد از اينكه از گرما افتاد ،به مواد اضافه كردم وهم زدم تا مخلوط بشه .
بعد يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم به مايه اضافه كردم و با قاشق يا ليسك هم زدم تا خوب مخلوط بشه .
قالب رو چرب كردم و مواد رو داخلش ريختم تو فر با دماي ١٦٥ به مدت بيست و پنج دقيقه گذاشتم .
بعد از پخت و خنك شدن از قالب جدا كردم و كرمفيل زعفراني رو داخلش ريختم و با آلبالو تزيين كردم .
طرز تهیه کرمفیل خوشمزه زعفرانی
کرمفیل ، کرمی سبک و خوشمزه است که میتونیم خیلی راحت اونو در منزل ظرف نیم ساعت آماده کنیم . پس از اینکه کرمفیل آماده شد باید آنرا چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و آماده تزیین بر روی کیک گردد.
مواد لازم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک چهارم پیمانه + یک چهارم پیمانه
وانیل کمی
نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه + دو سوم پیمانه
کره سی گرم
زعفران دم کرده دو قاشق مربا خوری
ابتدا سه عدد زرده تخم مرغ ويك چهارم پيمانه شكر و كمي وانيل رو با دور تند همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه .
سپس يك جهارم پيمانه نشاسته ذرت اضافه كردم و زدم تا مخلوط و يكدست بشه .
حال در ظرفي جدا گانه ،يك پيمانه به اضافه دو سوم پيمانه شير و يك چهارم پيمانه شكر رو ريختم و رو حرارت مرتب هم زدم .
وقتي شروع به جوشيدن كرد از روی حرارت برداشتم و سي گرم كره داخلش ريختم .
همچنين دو قاشق مربا خوري زعفران دم كرده غليظ اضافه كردم .
سپس كرم تخم مرغي رو كه هم زده بوديم ، كم كم اضافه كردم و مرتب هم زدم تا يكدست بشه .
بعد روي كيك ريختم و گذاشتم تو يخچال تا سفت بشه .
در انتها با آلبالو تزيين كردم و روي آلبالو ها رو با برس ،كمي ژله الورا زدم تا براق بشه
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از پودر ژله مخلوط در آب جوش استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب ۱۸ است .
نکته 8 : در تهیه کرمفیل باید حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود ، بنابراین از ریختن نشاسته اضافی خودداری کنین . نشاسته برای فرم گرفتن کرم می باشد .
نکته 9 : در تهیه کرمفیل ، وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد و تا شروع به غلیظ شدن کرد آن را از روی شعله بردارید، تا کرم خراب نشود .