طرز تهیه كيك آلبالو با مغز كرمفيل

زمان پخت : 25 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 419

نوشته شده توسط : dast_sazham

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه كيك آلبالو با مغز كرمفيل

1 تخم مرغ 2 عدد
2 آرد یک لیوان و نیم
3 بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
4 وانیل کمی
5 شکر نصف لیوان
6 شیر یک چهارم لیوان
7 روغن نصف لیوان
8 آب جوش یک چهارم لیوان
9 ژله آلبالویی نصف بسته

براي اين خوشمزه جان،ابتدا يه كيك آلبالويي با دستور زير درست كردم
دو عدد تخم مرغ و نصف ليوان شكر و كمي وانيل رو با همزن زدم تا كشدار بشه .

بعد نصف ليوان روغن و يك چهارم ليوان شير اضافه كردم و كمي با همزن زدم .

بعد نصف بسته ژله آلبالويي رو تو يك چهارم ليوان آب جوش مخلوط كردم و بعد از اينكه از گرما افتاد ،به مواد اضافه كردم وهم زدم تا مخلوط بشه .

بعد يك و نيم ليوان آرد و يك قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم به مايه اضافه كردم و با قاشق يا ليسك هم زدم تا خوب مخلوط بشه .

قالب رو چرب كردم و مواد رو داخلش ريختم تو فر با دماي ١٦٥ به مدت بيست و پنج دقيقه گذاشتم .
بعد از پخت و خنك شدن از قالب جدا كردم و كرمفيل زعفراني رو داخلش ريختم و با آلبالو تزيين كردم .

 

طرز تهیه کرمفیل خوشمزه زعفرانی

کرمفیل ، کرمی سبک و  خوشمزه است که میتونیم خیلی راحت اونو در منزل ظرف نیم ساعت آماده کنیم . پس از اینکه کرمفیل آماده شد باید آنرا چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و آماده تزیین بر روی کیک گردد. 

مواد لازم 

زرده تخم مرغ     3 عدد

شکر                  یک چهارم پیمانه + یک چهارم پیمانه

وانیل                کمی

نشاسته ذرت     یک چهارم پیمانه

شیر                  یک پیمانه + دو سوم پیمانه

کره                  سی گرم

زعفران دم کرده  دو قاشق مربا خوری


ابتدا سه عدد زرده تخم مرغ ويك چهارم پيمانه شكر و كمي وانيل رو با دور تند همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه .

سپس يك جهارم پيمانه نشاسته ذرت اضافه كردم و زدم تا مخلوط و يكدست بشه .

حال در ظرفي جدا گانه ،يك پيمانه به اضافه دو سوم پيمانه شير و يك چهارم پيمانه شكر رو ريختم و رو حرارت مرتب هم زدم .

وقتي شروع به جوشيدن كرد از روی حرارت برداشتم و سي گرم كره داخلش ريختم .

همچنين دو قاشق مربا خوري زعفران دم كرده غليظ اضافه كردم .

سپس كرم تخم مرغي رو كه هم زده بوديم ، كم كم اضافه كردم و مرتب هم زدم تا يكدست بشه .

بعد روي كيك ريختم و گذاشتم تو يخچال تا سفت بشه .

در انتها با آلبالو تزيين كردم و روي آلبالو ها رو با برس ،كمي ژله الورا زدم تا براق بشه

 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از پودر ژله مخلوط در آب جوش استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب ۱۸ است .

نکته 8 : در تهیه کرمفیل باید حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود ، بنابراین از ریختن نشاسته اضافی خودداری کنین . نشاسته برای فرم گرفتن کرم می باشد .

نکته 9 :  در تهیه کرمفیل ، وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد و تا شروع به غلیظ شدن کرد آن را از روی شعله بردارید، تا کرم خراب نشود .

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه كيك آلبالو با مغز كرمفيل با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند