برای این خوشمزه جان،ابتدا یه کیک آلبالویی با دستور زیر درست کردم
دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر و کمی وانیل رو با همزن زدم تا کشدار بشه .
بعد نصف لیوان روغن و یک چهارم لیوان شیر اضافه کردم و کمی با همزن زدم .
بعد نصف بسته ژله آلبالویی رو تو یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردم و بعد از اینکه از گرما افتاد ،به مواد اضافه کردم وهم زدم تا مخلوط بشه .
بعد یک و نیم لیوان آرد و یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو الک کردم به مایه اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم تا خوب مخلوط بشه .
قالب رو چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم تو فر با دمای 165 به مدت بیست و پنج دقیقه گذاشتم .
بعد از پخت و خنک شدن از قالب جدا کردم و کرمفیل زعفرانی رو داخلش ریختم و با آلبالو تزیین کردم .
طرز تهیه کرمفیل خوشمزه زعفرانی
کرمفیل ، کرمی سبک و خوشمزه است که میتونیم خیلی راحت اونو در منزل ظرف نیم ساعت آماده کنیم . پس از اینکه کرمفیل آماده شد باید آنرا چند ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و آماده تزیین بر روی کیک گردد.
مواد لازم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر یک چهارم پیمانه + یک چهارم پیمانه
وانیل کمی
نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه + دو سوم پیمانه
کره سی گرم
زعفران دم کرده دو قاشق مربا خوری
ابتدا سه عدد زرده تخم مرغ ویک چهارم پیمانه شکر و کمی وانیل رو با دور تند همزن زدم تا سفید و کشدار بشه .
سپس یک جهارم پیمانه نشاسته ذرت اضافه کردم و زدم تا مخلوط و یکدست بشه .
حال در ظرفی جدا گانه ،یک پیمانه به اضافه دو سوم پیمانه شیر و یک چهارم پیمانه شکر رو ریختم و رو حرارت مرتب هم زدم .
وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشتم و سی گرم کره داخلش ریختم .
همچنین دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده غلیظ اضافه کردم .
سپس کرم تخم مرغی رو که هم زده بودیم ، کم کم اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یکدست بشه .
بعد روی کیک ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه .
در انتها با آلبالو تزیین کردم و روی آلبالو ها رو با برس ،کمی ژله الورا زدم تا براق بشه
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از پودر ژله مخلوط در آب جوش استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .
نکته 8 : در تهیه کرمفیل باید حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود ، بنابراین از ریختن نشاسته اضافی خودداری کنین . نشاسته برای فرم گرفتن کرم می باشد .
نکته 9 : در تهیه کرمفیل ، وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد و تا شروع به غلیظ شدن کرد آن را از روی شعله بردارید، تا کرم خراب نشود .