خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک آلبالو با ماست :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 3 لیوان
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 1 لیوان
  • ماست 1 لیوان
  • آلبالو به مقدار دلخواه
  • روغن مایع 1 لیوان
طرز تهیه کیک ساده آلبالو
دستور پخت کیک آلبالو با ماست

کیک آلبالویی از جمله کیک‌های تابستانی بوده که دارای عطر و طعمی بی‌نظیر است . این کیک یکی از پرطرفدارترین انواع کیک خانگی است. طعم ترش وشیرین آلبالو این کیک را خوشمزه کرده و به عنوان عصرانه با یک فنجان چای واقعا مچسبه.

چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر و کمی وانیل رو حدود پنج دقیقه با همزن زدم تا سفید و کشدار بشه .

یک لیوان روغن و سپس یک لیوان ماست ساده اضافه کردم و کمی با همزن زدم .

سه لیوان آرد و دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم .

قالب رو چرب و آرد پاشی کردم، نیمی از مواد رو داخل قالب ریختم و بعد آلبالوها رو که هسته هاشو در آورده بودم روی سطح مواد چیدم و مجددا بقیه مواد کیک رو روی آلبالو ها ریختم .

داخل فر با دمای165 به مدت پنجاه دقیقه آماده شد .

 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آلبالوها را کمی در آرد بغلتانید ، اینکار باعث می شود آلبالوها ته نشین نشوند .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 23 است .


🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒