کیک آلبالویی از جمله کیکهای تابستانی بوده که دارای عطر و طعمی بینظیر است . این کیک یکی از پرطرفدارترین انواع کیک خانگی است. طعم ترش وشیرین آلبالو این کیک را خوشمزه کرده و به عنوان عصرانه با یک فنجان چای واقعا مچسبه.
چهار عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر و کمی وانیل رو حدود پنج دقیقه با همزن زدم تا سفید و کشدار بشه .
یک لیوان روغن و سپس یک لیوان ماست ساده اضافه کردم و کمی با همزن زدم .
سه لیوان آرد و دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر رو الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک هم زدم .
قالب رو چرب و آرد پاشی کردم، نیمی از مواد رو داخل قالب ریختم و بعد آلبالوها رو که هسته هاشو در آورده بودم روی سطح مواد چیدم و مجددا بقیه مواد کیک رو روی آلبالو ها ریختم .
داخل فر با دمای165 به مدت پنجاه دقیقه آماده شد .
نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 3 : آلبالوها را کمی در آرد بغلتانید ، اینکار باعث می شود آلبالوها ته نشین نشوند .
نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .
نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 23 است .
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒