خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک تمشک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ دو عدد
  • آرد یک لیوان و نیم
  • بکینگ پودر يك قاشق مربا خوري
  • وانیل نوک کارد
  • شکر نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • تمشک له شده یک لیوان
طرز تهیه کیک تمشک
دستور پخت کیک تمشک

کیک تمشک یکی از انواع کیک های زیبا و خوشمزه و بسیار خاص است . میوه تمشک سرشار از جمله ویتامین C ، ویتامین E ، پتاسیم، آنتی اکسیدان، مس، روی، منیزیم است.

 

روغن و شکر رو در ظرف استیل یا شیشه ای ریخته و با همزن حدود دو دقیقه بزنید .

تخم مرغ ها رو تک تک به مواد مان اضافه کرده و با هم زن بزنید .

سپس وانیل را اضافه کنین و کمی بزنید .

بعد شیر رو به موادمون اضافه کنید و کمی با همزن بزنید .

تمشک رو له کنید و به مواد اضافه کنید .

در انتها آرد و بیکینگ پودر الک شده رو بریزید .

مواد رو داخل قالب بریزید و چند تا تمشک هم می تونید روش بچینید .

دمای فر رو بر روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنین و حدود سی و پنج دقیقه کافیه تا کیک ما بپزه .

بعد از پخت از قالب خارج کنین و بعد از خنک شدن با پودر قند و تمشک تزیین کنین .
 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .