طرز تهیه کیک تمشک

زمان پخت : 35 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1009

نوشته شده توسط : dast_sazham

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک تمشک

1 تخم مرغ دو عدد
2 آرد یک لیوان و نیم
3 بکینگ پودر يك قاشق مربا خوري
4 وانیل نوک کارد
5 شکر نصف لیوان
6 شیر نصف لیوان
7 روغن مایع نصف لیوان
8 تمشک له شده یک لیوان

کیک تمشک یکی از انواع کیک های زیبا و خوشمزه و بسیار خاص است . میوه تمشک سرشار از جمله ویتامین C ، ویتامین E ، پتاسیم، آنتی اکسیدان، مس، روی، منیزیم است.

 

روغن و شكر رو در ظرف استیل یا شیشه ای ریخته و با همزن حدود دو دقيقه بزنيد .

تخم مرغ ها رو تك تك به مواد مان اضافه كرده و با هم زن بزنيد .

سپس وانیل را اضافه کنین و کمی بزنید .

بعد شير رو به موادمون اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد .

تمشك رو له كنيد و به مواد اضافه كنيد .

در انتها آرد و بيكينگ پودر الك شده رو بريزيد .

مواد رو داخل قالب بريزيد و چند تا تمشك هم مي تونيد روش بچينيد .

دماي فر رو بر روی ١٧٠ درجه سانتیگراد تنظیم کنین و حدود سي و پنج دقيقه كافيه تا کیک ما بپزه .

بعد از پخت از قالب خارج کنین و بعد از خنك شدن با پودر قند و تمشك تزيين كنين .
 

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : دمای هر فر متفاوت است برای اینکه متوجه بشین آیا کیک پخته یا خیر بعد از 30 دقیقه با یک خلال دندان کیک رو چک کنین اگر چیزی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک آماده ست . در غیر اینصورت اجازه بدین کیک بیشتر بپزه .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .

 

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک تمشک با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند