خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیره انگور :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1.5 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • شکر 1 قاشق غذا خوری
  • شیر 1 لیوان
  • کره 1 قاشق غذا خوری
  • آب جوش نصف استکان
  • شیره انگور 1 لیوان سر خالی + 1 لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • هل ساییده کمی
طرز تهیه کیک شیره انگور
دستور پخت کیک شیره انگور

تو روزهای سرد پاییز و زمستون کیک و چایی خیلی می چسبه ، حالا اگه کیک هم خوشمزه باشه هم مقوی دیگه خیلی عالی میشه ، امروز براتون آموزش کیک شیره انگور رو آماده کردیم که بی نهایت خوشمزه و مقویه .

به شیره انگور دوشاب گفته میشه و بسیار مقوی هست و خوردنش تو فصل پاییز و زمستان توصیه میشه💝💝

 

پنج عدد تخم مرغ رو باهم زن دو یا سه دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه .

بعد یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید و دوباره بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .

سپس نصف لیوان روغن مایع و بعد ( یک لیوان شیر رو با یک لیوان سرخالی دوشاب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید ) .

بعد دو لیوان آرد الک شده با 1/5  قاشق غذا خوری بکینگ پودر و کمی هل ساییده رو کم کم به مواد اضافه کنید .

بعد از اینکه موادمون کامل مخلوط شدن اونو  در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد حدود چهل دقیقه قرار بدین .

بعد از پخت کامل کیک رو از فر خارج کنین و بزارید کیک نیمه سرد بشه .

 

طرز تهیه مواد روی کیک :

تا کیکمون داره سرد میشه مایع روی کیک رو آماده می کنیم :

در این میان یک لیوان شیره رو با نصف استکان آب جوش و یک قاشق غذا خوری کره و کمی هل ساییده شده مخلوط کرده بزارید رو اجاق جوش بزنه .

کمی که جوشید خاموش کرده و بزارید از داغی بیفته .

سپس شیره نیمه گرمی رو که آماده کردیم ، روی کیک که برش زدید بدید تا به خودش بگیره .

 

نکته 1 : دوشاب یا همون شیره انگور رو میتونید از فروشگاهای بزرگ مواد غذایی تهیه کنید🍇

نکته 2 : من تو قالب مربع 24 ریختم و بعد از پخت به 16 تکه تقسیم کردم .

نکته 3 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .

نکته 4 : بعد از 30 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .