تو روزهای سرد پاییز و زمستون کیک و چایی خیلی می چسبه ، حالا اگه کیک هم خوشمزه باشه هم مقوی دیگه خیلی عالی میشه ، امروز براتون آموزش کیک شیره انگور رو آماده کردیم که بی نهایت خوشمزه و مقویه .
به شیره انگور دوشاب گفته میشه و بسیار مقوی هست و خوردنش تو فصل پاییز و زمستان توصیه میشه💝💝
پنج عدد تخم مرغ رو باهم زن دو یا سه دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه .
بعد یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق غذا خوری شکر اضافه کنید و دوباره بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .
سپس نصف لیوان روغن مایع و بعد ( یک لیوان شیر رو با یک لیوان سرخالی دوشاب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید ) .
بعد دو لیوان آرد الک شده با 1/5 قاشق غذا خوری بکینگ پودر و کمی هل ساییده رو کم کم به مواد اضافه کنید .
بعد از اینکه موادمون کامل مخلوط شدن اونو در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد حدود چهل دقیقه قرار بدین .
بعد از پخت کامل کیک رو از فر خارج کنین و بزارید کیک نیمه سرد بشه .
طرز تهیه مواد روی کیک :
تا کیکمون داره سرد میشه مایع روی کیک رو آماده می کنیم :
در این میان یک لیوان شیره رو با نصف استکان آب جوش و یک قاشق غذا خوری کره و کمی هل ساییده شده مخلوط کرده بزارید رو اجاق جوش بزنه .
کمی که جوشید خاموش کرده و بزارید از داغی بیفته .
سپس شیره نیمه گرمی رو که آماده کردیم ، روی کیک که برش زدید بدید تا به خودش بگیره .
نکته 1 : دوشاب یا همون شیره انگور رو میتونید از فروشگاهای بزرگ مواد غذایی تهیه کنید🍇
نکته 2 : من تو قالب مربع 24 ریختم و بعد از پخت به 16 تکه تقسیم کردم .
نکته 3 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .
نکته 4 : بعد از 30 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .