1 | تخم مرغ | 5 عدد |
2 | آرد | 2 لیوان |
3 | بکینگ پودر | 1.5 قاشق غذا خوری |
4 | وانیل | 1 قاشق چای خوری |
5 | شکر | 1 قاشق غذا خوری |
6 | شیر | 1 لیوان |
7 | کره | 1 قاشق غذا خوری |
8 | آب جوش | نصف استکان |
9 | شیره انگور | 1 لیوان سر خالی + 1 لیوان |
10 | روغن مایع | نصف لیوان |
11 | هل ساییده | کمی |
تو روزهای سرد پاییز و زمستون کیک و چایی خیلی می چسبه ، حالا اگه کیک هم خوشمزه باشه هم مقوی دیگه خیلی عالی میشه ، امروز براتون آموزش کیک شیره انگور رو آماده کردیم که بی نهایت خوشمزه و مقویه .
به شيره انگور دوشاب گفته ميشه و بسيار مقوي هست و خوردنش تو فصل پاييز و زمستان توصيه ميشه💝💝
پنج عدد تخم مرغ رو باهم زن دو یا سه دقيقه بزنيد تا كاملا پف كنه .
بعد يك قاشق چای خوری وانيل و يك قاشق غذا خوری شكر اضافه كنيد و دوباره بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه .
سپس نصف ليوان روغن مايع و بعد ( يك ليوان شير رو با يك ليوان سرخالي دوشاب مخلوط كنيد و به مواد اضافه كنيد با ليسك هم بزنيد ) .
بعد دو ليوان آرد الك شده با ١/٥ قاشق غذا خوری بکینگ پودر و كمي هل ساييده رو كم كم به مواد اضافه كنيد .
بعد از اینکه موادمون كامل مخلوط شدن اونو در فر با دماي ١٧٠ درجه سانتیگراد حدود چهل دقيقه قرار بدین .
بعد از پخت كامل کیک رو از فر خارج کنین و بزاريد كيك نيمه سرد بشه .
طرز تهیه مواد روی کیک :
تا کیکمون داره سرد میشه مایع روی کیک رو آماده می کنیم :
در اين ميان يك ليوان شيره رو با نصف استكان آب جوش و يك قاشق غذا خوری كره و كمي هل ساييده شده مخلوط كرده بزاريد رو اجاق جوش بزنه .
كمي كه جوشيد خاموش كرده و بزاريد از داغي بيفته .
سپس شيره نيمه گرمی رو که آماده کردیم ، روي كيك كه برش زديد بديد تا به خودش بگيره .
نکته 1 : دوشاب يا همون شيره انگور رو ميتونيد از فروشگاهاي بزرگ مواد غذايي تهيه كنيد🍇
نکته 2 : من تو قالب مربع ٢٤ ريختم و بعد از پخت به ١٦ تكه تقسيم كردم .
نکته 3 : تخم مرغ ها و شیر رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .
نکته 4 : بعد از 30 دقیقه که از پخت کیک گذشت ، اونو با خلال دندون تست کنین اگه موادی به خلال دندون نچسبید یعنی کیک پخته است .