طرز تهیه کیک پرتقال با شیر

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 9933

نوشته شده توسط : dast_sazham

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال با شیر

1 تخم مرغ سه عدد
2 آرد سه پیمانه
3 بکینگ پودر دو قاشق چاي خوري
4 شکر یک و نیم پیمانه
5 شیر نصف پیمانه
6 آب پرتقال 1/4 پیمانه
7 روغن مایع یک پیمانه
8 پوست پرتقال رنده شده دو قاشق غذا خوري

تو این روزهای سرد پاییزی یکی از خوشمزه هایی رو که میشه به راحتی در خونه آماده کرد کیک پرتقال هست ، این کیک علاوه بر طعم بی نظیرش عطر خاصی و عالیی داره با کیک یار همراه باشین برای یه آموزش عالی و سریع


تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه به هم می زنیم .

سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم .

بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را می ریزیم .

در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم .

مایه حاصله را درون قالب ریخته و در فر با حرارت ١٦٠درجه سانتیگراد قرار می دهیم به مدت زمان ٤٠ دقيقه .
 

نکته 1 : برای تهیه این کیک به جای وانیل از پوست رنده شده پرتقال استفاده می کنیم .

نکته 2 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4  : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 5 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 6 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 7 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک پرتقال با شیر با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند