خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک پرتقال با شیر :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ سه عدد
  • آرد سه پیمانه
  • بکینگ پودر دو قاشق چاي خوري
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • آب پرتقال 1/4 پیمانه
  • روغن مایع یک پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده دو قاشق غذا خوري
طرز تهیه کیک پرتقال با شیر
دستور پخت کیک پرتقال با شیر

تو این روزهای سرد پاییزی یکی از خوشمزه هایی رو که میشه به راحتی در خونه آماده کرد کیک پرتقال هست ، این کیک علاوه بر طعم بی نظیرش عطر خاصی و عالیی داره با کیک یار همراه باشین برای یه آموزش عالی و سریع


تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه به هم می زنیم .

سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم .

بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را می ریزیم .

در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم .

مایه حاصله را درون قالب ریخته و در فر با حرارت 160درجه سانتیگراد قرار می دهیم به مدت زمان 40 دقیقه .
 

نکته 1 : برای تهیه این کیک به جای وانیل از پوست رنده شده پرتقال استفاده می کنیم .

نکته 2 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 4  : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 5 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 6 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 7 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .