تو این روزهای سرد پاییزی یکی از خوشمزه هایی رو که میشه به راحتی در خونه آماده کرد کیک پرتقال هست ، این کیک علاوه بر طعم بی نظیرش عطر خاصی و عالیی داره با کیک یار همراه باشین برای یه آموزش عالی و سریع
تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه به هم می زنیم .
سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم .
بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را می ریزیم .
در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم .
مایه حاصله را درون قالب ریخته و در فر با حرارت 160درجه سانتیگراد قرار می دهیم به مدت زمان 40 دقیقه .
نکته 1 : برای تهیه این کیک به جای وانیل از پوست رنده شده پرتقال استفاده می کنیم .
نکته 2 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .
نکته 3 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .
نکته 4 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .
نکته 5 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.
نکته 6 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.
نکته 7 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .