خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شب یلدا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: دست سازه ها
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
دستور پخت کیک شب یلدا

دوستان عزیزم یلداى همه شما عزیزان مبارک،با آرزوى سلامتی و خوشی برای همه شما مهربونا😘😘
،
یه کیک ساده درست کردم .

چند تا سبخ چوبی رو کنار هم گذاشتم و فویل پیچیدم و داخل کیک فرو کردم .

اطرافش رو شکلات بن ماری شده زدم تا محکم بشه .

اطراف سیخ و روی فویل رو شکلات ذوب شده سرد زدم .

انارها رو روش گذاشتم تا بچسبه بهش .

بعد روی کیک گاناش ریختم .

روی تکه هایی که تو عکس می بینید دونه های انار رو ریختم تا بچسبه .

اطراف کیک رو با بیسکوییتهایی که روشو با إیسینگ درست کردم ،تزیین کردم

دستور بیسکوییت و آیسینگ تو پستهای پایینتر هست،گلها رو هم با خمیر فوندانت درست کردم .

 

طرز تهیه گاناش :

خامه صبحانه             100 گرم

شکلات رنده شده       100 گرم


برای گاناش صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم تا داغ بشه ولی نجوشه .

بعد صد گرم شکلات رنده شده داخلش ریختم و دور از حرارت هم زدم تا یکدست بشه .


طرز تهیه بیسکوییت :


کره 150گرم
آرد300گرم
پودر قند 100گرم
تخم مرغ 1عدد
وانیل1/8قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری
کمی زعفران غلیظ


کره به دمای محیط رسیده و پودر قند رو سه دقیقه با همزن بزنید .

تخم مرغ و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید .

آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید واضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید (ممکنه کمی ارد اضافه تر نیاز باشد تا به دست نچسبه )

خمیر را تو کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید .

بعد خمیر رو با وردنه باز کرده و قالب زده .

تو سینی روی کاغذ روغنی چیده .

تو فر با دمای 175به مدت بیست دقیقه آماده میشه .

بعد از خنک شدن با آیسینگ تزیین میشه .

 

طرز تهیه آیسینگ :

سفیده تخم مرغ           1 عدد

پودر قند                      100 گرم

آبلیمو                          5 قطره

رنگ خوراکی                 به دلخواه

برای آیسینگ یک عددسفیده تخم مرغ رو با همزن زدم تا کمی سفید بشه .

صد گرم پودر قند اضافه کردم و با همزن زدم تا مخلوط بشه .

پنج قطره آبلیمو زدم و با همزن زدم تا جایی که سفت بشه و علامت چاقو تا بیست ثانیه از روش محو نشه .

بعد رنگ دلخواه رو اضافه کردم و با قیف دور گیری کرده و کمی رقیق کردم به کمک آب و بعد داخلش رو پر کردم .