دوستان عزيزم يلداى همه شما عزيزان مبارك،با آرزوى سلامتي و خوشي براي همه شما مهربونا😘😘
،
يه كيك ساده درست كردم .
چند تا سبخ چوبي رو كنار هم گذاشتم و فويل پيچيدم و داخل كيك فرو كردم .
اطرافش رو شكلات بن ماري شده زدم تا محكم بشه .
اطراف سيخ و روي فويل رو شكلات ذوب شده سرد زدم .
انارها رو روش گذاشتم تا بچسبه بهش .
بعد روي كيك گاناش ريختم .
روي تكه هايي كه تو عكس مي بينيد دونه هاي انار رو ريختم تا بچسبه .
اطراف كيك رو با بيسكوييتهايي كه روشو با إيسينگ درست كردم ،تزيين كردم
دستور بيسكوييت و آيسينگ تو پستهاي پايينتر هست،گلها رو هم با خمير فوندانت درست كردم .
طرز تهیه گاناش :
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات رنده شده 100 گرم
براي گاناش صد گرم خامه صبحانه را روي حرارت گذاشتم تا داغ بشه ولي نجوشه .
بعد صد گرم شكلات رنده شده داخلش ريختم و دور از حرارت هم زدم تا يكدست بشه .
طرز تهيه بيسكوييت :
كره ١٥٠گرم
آرد٣٠٠گرم
پودر قند ١٠٠گرم
تخم مرغ ١عدد
وانيل١/٨قاشق چايخوري
بيكينگ پودر ١قاشق چاي خوري
كمي زعفران غليظ
كره به دماي محيط رسيده و پودر قند رو سه دقيقه با همزن بزنيد .
تخم مرغ و وانيل و زعفران رو اضافه كنيد و هم بزنيد .
آرد و بيكينگ پودر رو الك كنيد واضافه كنيد تا خمير نرمي بدست آيد (ممكنه كمي ارد اضافه تر نياز باشد تا به دست نچسبه )
خمير را تو كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت داخل يخچال بگذاريد .
بعد خمير رو با وردنه باز كرده و قالب زده .
تو سيني روي كاغذ روغني چيده .
تو فر با دماي ١٧٥به مدت بيست دقيقه آماده ميشه .
بعد از خنك شدن با آيسينگ تزيين ميشه .
طرز تهیه آیسینگ :
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 100 گرم
آبلیمو 5 قطره
رنگ خوراکی به دلخواه
براي آيسينگ يك عددسفيده تخم مرغ رو با همزن زدم تا كمي سفيد بشه .
صد گرم پودر قند اضافه كردم و با همزن زدم تا مخلوط بشه .
پنج قطره آبليمو زدم و با همزن زدم تا جايي كه سفت بشه و علامت چاقو تا بيست ثانيه از روش محو نشه .
بعد رنگ دلخواه رو اضافه كردم و با قيف دور گيري كرده و كمي رقيق كردم به كمك آب و بعد داخلش رو پر كردم .