0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک شب یلدا

طرز تهیه کیک یلدا

کیک شب یلدا دستور پخت

دوستان عزیزم یلداى همه شما عزیزان مبارک،با آرزوى سلامتی و خوشی برای همه شما مهربونا😘😘
،
یه کیک ساده درست کردم .

چند تا سبخ چوبی رو کنار هم گذاشتم و فویل پیچیدم و داخل کیک فرو کردم .

اطرافش رو شکلات بن ماری شده زدم تا محکم بشه .

اطراف سیخ و روی فویل رو شکلات ذوب شده سرد زدم .

انارها رو روش گذاشتم تا بچسبه بهش .

بعد روی کیک گاناش ریختم .

روی تکه هایی که تو عکس می بینید دونه های انار رو ریختم تا بچسبه .

اطراف کیک رو با بیسکوییتهایی که روشو با إیسینگ درست کردم ،تزیین کردم

دستور بیسکوییت و آیسینگ تو پستهای پایینتر هست،گلها رو هم با خمیر فوندانت درست کردم .

 

طرز تهیه گاناش :

خامه صبحانه             100 گرم

شکلات رنده شده       100 گرم


برای گاناش صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم تا داغ بشه ولی نجوشه .

بعد صد گرم شکلات رنده شده داخلش ریختم و دور از حرارت هم زدم تا یکدست بشه .


طرز تهیه بیسکوییت :


کره 150گرم
آرد300گرم
پودر قند 100گرم
تخم مرغ 1عدد
وانیل1/8قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری
کمی زعفران غلیظ


کره به دمای محیط رسیده و پودر قند رو سه دقیقه با همزن بزنید .

تخم مرغ و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید .

آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید واضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید (ممکنه کمی ارد اضافه تر نیاز باشد تا به دست نچسبه )

خمیر را تو کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید .

بعد خمیر رو با وردنه باز کرده و قالب زده .

تو سینی روی کاغذ روغنی چیده .

تو فر با دمای 175به مدت بیست دقیقه آماده میشه .

بعد از خنک شدن با آیسینگ تزیین میشه .

 

طرز تهیه آیسینگ :

سفیده تخم مرغ           1 عدد

پودر قند                      100 گرم

آبلیمو                          5 قطره

رنگ خوراکی                 به دلخواه

برای آیسینگ یک عددسفیده تخم مرغ رو با همزن زدم تا کمی سفید بشه .

صد گرم پودر قند اضافه کردم و با همزن زدم تا مخلوط بشه .

پنج قطره آبلیمو زدم و با همزن زدم تا جایی که سفت بشه و علامت چاقو تا بیست ثانیه از روش محو نشه .

بعد رنگ دلخواه رو اضافه کردم و با قیف دور گیری کرده و کمی رقیق کردم به کمک آب و بعد داخلش رو پر کردم .

 

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم