دوستان عزیزم یلداى همه شما عزیزان مبارک،با آرزوى سلامتی و خوشی برای همه شما مهربونا😘😘
،
یه کیک ساده درست کردم .
چند تا سبخ چوبی رو کنار هم گذاشتم و فویل پیچیدم و داخل کیک فرو کردم .
اطرافش رو شکلات بن ماری شده زدم تا محکم بشه .
اطراف سیخ و روی فویل رو شکلات ذوب شده سرد زدم .
انارها رو روش گذاشتم تا بچسبه بهش .
بعد روی کیک گاناش ریختم .
روی تکه هایی که تو عکس می بینید دونه های انار رو ریختم تا بچسبه .
اطراف کیک رو با بیسکوییتهایی که روشو با إیسینگ درست کردم ،تزیین کردم
دستور بیسکوییت و آیسینگ تو پستهای پایینتر هست،گلها رو هم با خمیر فوندانت درست کردم .
طرز تهیه گاناش :
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات رنده شده 100 گرم
برای گاناش صد گرم خامه صبحانه را روی حرارت گذاشتم تا داغ بشه ولی نجوشه .
بعد صد گرم شکلات رنده شده داخلش ریختم و دور از حرارت هم زدم تا یکدست بشه .
طرز تهیه بیسکوییت :
کره 150گرم
آرد300گرم
پودر قند 100گرم
تخم مرغ 1عدد
وانیل1/8قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری
کمی زعفران غلیظ
کره به دمای محیط رسیده و پودر قند رو سه دقیقه با همزن بزنید .
تخم مرغ و وانیل و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید واضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید (ممکنه کمی ارد اضافه تر نیاز باشد تا به دست نچسبه )
خمیر را تو کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید .
بعد خمیر رو با وردنه باز کرده و قالب زده .
تو سینی روی کاغذ روغنی چیده .
تو فر با دمای 175به مدت بیست دقیقه آماده میشه .
بعد از خنک شدن با آیسینگ تزیین میشه .
طرز تهیه آیسینگ :
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 100 گرم
آبلیمو 5 قطره
رنگ خوراکی به دلخواه
برای آیسینگ یک عددسفیده تخم مرغ رو با همزن زدم تا کمی سفید بشه .
صد گرم پودر قند اضافه کردم و با همزن زدم تا مخلوط بشه .
پنج قطره آبلیمو زدم و با همزن زدم تا جایی که سفت بشه و علامت چاقو تا بیست ثانیه از روش محو نشه .
بعد رنگ دلخواه رو اضافه کردم و با قیف دور گیری کرده و کمی رقیق کردم به کمک آب و بعد داخلش رو پر کردم .