خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک اسفنجی سابله :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 90 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 90 گرم
  • شیر گرم 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک سابله
دستور پخت کیک اسفنجی سابله

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می کنیم .

سه قاشق از شکر را با سفیده‌ها می زنیم تا حدی که سفیده‌ها کامل پف کند (وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد) .

زرده را با باقیمانده شکر و وانیل میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر گرم را به زرده افزوده و هم‌ می زنیم...

سفیده را به مخلوط اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . 

مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌ایم افزوده و مجدد با همزن می زنیم .

مایه را در قالب 20*30 می ریزیم و در فر 150 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم .