0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک اسفنجی سابله

طرز تهیه کیک سابله
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 90 گرم
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 90 گرم
  • شیر گرم 3 قاشق غذاخوری

کیک اسفنجی سابله دستور پخت

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می کنیم .

سه قاشق از شکر را با سفیده‌ها می زنیم تا حدی که سفیده‌ها کامل پف کند (وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد) .

زرده را با باقیمانده شکر و وانیل میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر گرم را به زرده افزوده و هم‌ می زنیم...

سفیده را به مخلوط اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . 

مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌ایم افزوده و مجدد با همزن می زنیم .

مایه را در قالب 20*30 می ریزیم و در فر 150 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور