طرز تهیه کیک اسفنجی سابله

زمان پخت : 20 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1037

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی سابله

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 90 گرم
3 بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
4 وانیل کمی
5 شکر 90 گرم
6 شیر گرم 3 قاشق غذاخوری

زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا می کنیم .

سه قاشق از شکر را با سفیده‌ها می زنیم تا حدی که سفیده‌ها کامل پف کند (وقتی ظرف را برمی گردانیم سفیده نریزد) .

زرده را با باقیمانده شکر و وانیل میزنیم، تا کرم و کشدار شود، شیر گرم را به زرده افزوده و هم‌ می زنیم...

سفیده را به مخلوط اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . 

مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌ایم افزوده و مجدد با همزن می زنیم .

مایه را در قالب ۲۰*۳۰ می ریزیم و در فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک اسفنجی سابله با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند