شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که به دو صورت نرم و خشک تهیه می شود.
تمام مواد هم دما با محیط باشند ، بنابراین مواد خشک رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم .
فر را 15 دقیقه قبل از اینکه شیرینی ها را در آن قرار دهید ، روشن کنید تا گرم شود .
شکر و روغن را با همزن حدود دو دقیقه خوب بزنید .
بعد وانیل را اضافه کنید .
سپس یکی از تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و حدود یک دقیقه با همزن خوب بزنید .
پس از گذشت حدود یک دقیقه ، تخم مرغ بعدی رو هم اضافه کنید و دوباره حدود یک دقیقه خوب هم بزنید .
آرد را ریخته و هم بزنید .
زمانی که مواد یکدست شد کشمش رو اضافه کنید .
حال از موادمان را با قاشق روی کاغذ روغنی که کف سینی فر گذاشتید بریزید ، توجه داشته باشید که شیرینی ها با فاصله در سینی فر قرار دهید، چون حجم شیرینی ها بعد از پخت زیاد می شود تا به هم نچسبد .
دمای فر را در درجه 170 قرار دهید . شیرینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
نکاتی برای پخت بهتر شیرینی کشمشی :
نکته 1 : تمام مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون آورید تا هم دمای محیط شود .
نکته 2 : زمانیکه فر را روشن میکنید تا گرم شود ، سینی فر را بیرون آورید ، ما موادمان را بر روی سینی فر هم دمای محیط قرار می دهیم .
نکته 3 : کشمش ها را قبل از اینکه در مواد شیرینی بریزید ، خوب بشویید و آبگیری کنید .
نکته 4 : برای اینکه مطمئن شویم که شیرینی ها پخته شده اند یا نه لبه های شیرینی ها را نگاه می کنیم اگر طلایی شده بودند شیرینی ها آماده شده اند و سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی کشمشی ها کمی خنک شوند و بعد از روی کاغذ روغنی یا سینی فر آرام جدا می کنیم و در ظرف می چینیم .