این کیک خوشگل و خوشمزه از جمله کیکهای مورد علاقهمونه😋 که اگه هرروز درستش کنم بازم از خوردنش سیر نمیشم، از بس که بافت و عطر و طعمش معرکهاست...این کیک مناسب برای کسانی هست که به هر دلیلی نمی تونن در رژیم غذاییشون تخم مرغ زیادی مصرف کنن .
نصف پیمانه شکر (من نصف می ریزم چون با چیزای شیرین میونه خوبی نداریم، شما یک پیمانه بریزید) رو با یک پیمانه روغن مایع و نصف قاشق چایخوری هل با همزن می زنیم .
سه عدد تخممرغ رو اضافه می کنیم و سه دقیقه با دور تند همزن می زنیم .
اینجا یک لیوان ماست، یا یک لیوان شیر، یا یک لیوان آب پرتقال اضافه می کنیم و یه کوچولو مخلوط می کنیم ،
بعد از این کار سه پیمانه سر خالی آرد رو با یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم ، ده ثانیه با دور کند همزن می زنیم .
مواد رو در قالب می ریزیم، در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه...
عالی میشه شک نکنید راستی تو این کیک می تونید از انواع مغزها استفاده کنید محشر میشه، من عجلهای پختم که دیگه مغز یادم رفت🙈 جاتون سبز
نکته 1 : اگه از آب پرتقال استفاده کردید به جای پودر هل از رنده پوست پرتقال استفاده کنید .
نکته 2 : مخلوط آرد و بکینگ پودر را حتما 3 بار الک کنید تا کیکتان خوب پف کند .
نکته 3 : تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن و اونا رو 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین .
نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم بشه .
نکته 5 : در 20 دقیقه اول در فر را باز نکنین تا پف کیک از بین نره و برای اینکه متوجه بشین کیک پخته پس از 30 دقیقه با یک خلال دندون کیک رو تست کنین اگر موادی از کیک به خلال دندون نچسبید یعنی اینکه کیک پخته و آماده ست .