0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه نان برنجى

طرز تهیه نان برنجى
  • آرد 500 گرم
  • شکر 175 گرم
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • کره 250 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب 1/3 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • سیاه دانه مقداری برای تزیین

نان برنجى دستور پخت

یکی از شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی نان برنجی ست . این شیرینی خوشمزه ، شیرینی مخصوص کرمانشاه هست . قدمت نان برنجی در کرمانشاه به 150 سال پیش ( زمان قاجار  ) بازمی گردد و از 150 سال پیش تا الان ، یکی از سوغات معروف کرمانشاه است . بهترین نان برنجی کرمانشاهی با روغن فرد اعلای حیوانی تهیه می شود ولی در این آموزش ما از کره استفاده می کنیم . این شیرینی برای سفره عید خیلی می چسبه .

کره ، شکر ، زرده تخم مرغ را با همزن می زنیم تا کرمى رنگ شود .

سپس گلاب و  زعفران غلیظ و آرد برنج را اضافه کرده هم می زنیم .

در نهایت سفیده تخم مرغ زده شده و پف کرده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

خمیر را 24 ساعت در یخچال استراحت داده .

سپس بصورت گلوله هاى ریز درآورده و در سینى فر که کاغذ روغنى انداختیم قرار داده.

با مهر مخصوص شکل داده و روى آنها سیاه دانه می ریزیم .

در دماى 160 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم .

 

نکات موثر در داشتن یه نان برنجی عالی :

نکته 1 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .

نکته 2 : مقدار اندازه ها در ترکیب این شیرینی مهم است و نباید مقدارش تغییر کند .

نکته 3 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .

نکته 4 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 160 درجه و به مدت 20 دقیقه قرار بدین .

نکته 5 : هر چه آرد برنجی که استفاده می کنین مرغوبتر باشه ، شیرینی با کیفیت تری خواهید داشت .

نکته 6 : آرد برنج را چند بار از الک عبور دهید .

نکته 7 : شیرینی شما نباید خیلى تغییر رنگ بده پس مواظب باشین و اینکه بیش از حد توو فر بمونه، خیلى خشک میشه .

نکته 8 : یه سوال مهم اینه که ازکجا بفهمیم شیرینی های ما پخته شدن چون دمای هر فر متفاوته ؟

این شیرینی ها از زیر یکم تغییر رنگ میدن پس بعد از گذشت 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنین ، اگه تغییر رنگ دادن پس شیرینی شما پخته ست

نکته 9 : شیرینی ها رو که از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شه بعد دست بزنید و جابجا کنید.

نکته 10 : زعفرانی که اضافه می کنید نباید اصلا آبکی باشه وگرنه شیرینی خراب میشه پس از زعفرون خیلی غلیظ استفاده می کنیم .

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور