ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن مواد رو مخلوط می کنیم .
سپس دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند .
حال آرد و پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوطشون می کنیم .
در آخر روی ظرفمونو سلفون کشیده ، به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم ، تا سفت بشه و کار باهاش راحت باشه .
بعد از اینکه 4 ساعت گذشت ابتدا فر را روی 180 درجه روشن می کنیم و بعد به سراغ خمیرمون میریم .
در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم .
از مواد یک قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو متوسط بر میداریم و در دستمون گرد می کنیم ، سپس در پودر قند غلطشون میدیم و در سینی فر قرار میدیم .
به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر میپزیم ، این کوکی ها باید نرم و لطیف باشن بنابراین نیازی نیست که اونا رو زیاد در فر قرار بدیم .
نکات پخت کوکی مخملی :
نکته 1 : این شیرینی اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه . اگه زمانیکه شیرینی ها رو از فر درمیارین، روی شیرینی کمی حالت نرمی داشته باشه نگران نباشین چون شیرینی ها وقتی سرد میشن بافت تردی به خودشون میگیرن و کاملا داخل دهن آب میشن .
نکته 2 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .
نکته 3 : حتما حتما پودر کاکائو رو الک کنید و بعد به مواد خشک اضافه کنین .
نکته 4 : این کوکی ها رو در طبقه وسط فر قرار بدین تا بپزن .