خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکی مخملی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 1 و 1/3 پیمانه
  • پودرقند 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 2/3 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • کره (نرم شده در دمای محیط) 1/4 پیمانه
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • رنگ مجاز خوراکی قرمز به مقدار لازم (دلبخواهی است. میتونید کوکی رو بصورت
طرز تهیه کوکی مخملی
دستور پخت کوکی مخملی

ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن مواد رو مخلوط می کنیم .

سپس دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند .

حال آرد و پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوطشون می کنیم .

در آخر روی ظرفمونو سلفون کشیده ، به مدت 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم ، تا سفت بشه و کار باهاش راحت باشه .

بعد از اینکه 4 ساعت گذشت ابتدا فر را روی 180 درجه روشن می کنیم و بعد به سراغ خمیرمون میریم .

در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم .

از مواد یک قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو متوسط بر میداریم و در دستمون گرد می کنیم ، سپس در پودر قند غلطشون میدیم و در سینی فر قرار میدیم .

به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر میپزیم ، این کوکی ها باید نرم و لطیف باشن بنابراین نیازی نیست که اونا رو زیاد در فر قرار بدیم .

 

نکات پخت کوکی مخملی :

نکته 1 :  این شیرینی اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه . اگه زمانیکه شیرینی ها رو از فر درمیارین، روی شیرینی کمی حالت نرمی داشته باشه نگران نباشین چون شیرینی ها وقتی سرد میشن بافت تردی به خودشون میگیرن و کاملا داخل دهن آب میشن .

نکته 2 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .

نکته 3 : حتما حتما پودر کاکائو رو الک کنید و بعد به مواد خشک اضافه کنین .

نکته 4 : این کوکی ها رو در طبقه وسط فر قرار بدین تا بپزن .