طرز تهیه کوکی کره ای

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 15 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 1130

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای

1 تخم مرغ 1 عدد
2 آرد 1.5 پیمانه
3 پودرقند 1/2 پیمانه
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 کره 100 گرم

كره و وانيل و پودر قند رو با همزن برقي خوب هم مي زنيم...

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم...

در انتها آرد رو اضافه مي كنيم و با لیسک آروم هم مي زنيم...

دقت کنید که نباید ورز بدید چون روغن پس میده و بعد از پخت خیلی سفت میشه...

خمیرش خیلی نرم و عالیه...

فر رو باید از قبل گرم کنید، ۱۸۰ درجه،

نکته‌ای که باید دقت کنید دمای فرها اغلب متفاوته حواستون باشه همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر خارج کنید و بزارید سرد بشه بعد از سینی جداش کنید، البته من همیشه زیر شیرینی هام کاغذ روغنی میزارم...

این کوکی‌ها رو من واسه روز ولنتاین درست کردم به همین دلیل با کاتر قلب کلا برش زدم،

بعدم روی کوکی‌ها رو با شکلات آب شده و پودر قند تزئین کردم...

این کوکی برای تزئین با فوندانت و آیسینگ هم مناسبه...

امیدوارم خوشتون بیاد🌹

 

نکاتی برای پخت بهتر کوکی کره ای :

نکته 1 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .

نکته 2 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .

نکته 3 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 180درجه و به مدت 15دقیقه قرار بدین .

نکته 4 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کوکی کره ای با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند