خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کوکی کره ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1.5 پیمانه
  • پودرقند 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • کره 100 گرم
طرز تهیه کوکی کره ای
دستور پخت کوکی کره ای

کره و وانیل و پودر قند رو با همزن برقی خوب هم می زنیم...

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم...

در انتها آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک آروم هم می زنیم...

دقت کنید که نباید ورز بدید چون روغن پس میده و بعد از پخت خیلی سفت میشه...

خمیرش خیلی نرم و عالیه...

فر رو باید از قبل گرم کنید، 180 درجه،

نکته‌ای که باید دقت کنید دمای فرها اغلب متفاوته حواستون باشه همینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر خارج کنید و بزارید سرد بشه بعد از سینی جداش کنید، البته من همیشه زیر شیرینی هام کاغذ روغنی میزارم...

این کوکی‌ها رو من واسه روز ولنتاین درست کردم به همین دلیل با کاتر قلب کلا برش زدم،

بعدم روی کوکی‌ها رو با شکلات آب شده و پودر قند تزئین کردم...

این کوکی برای تزئین با فوندانت و آیسینگ هم مناسبه...

امیدوارم خوشتون بیاد🌹

 

نکاتی برای پخت بهتر کوکی کره ای :

نکته 1 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .

نکته 2 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .

نکته 3 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 180درجه و به مدت 15دقیقه قرار بدین .

نکته 4 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .