بازم کیک برای عزیزانی که میانهی خوبی با خامه ندارن😊 پیشنهاد می کنم این کیک رو امتحان کنید عالیه...
پودر کاکائو را با روغن قاتی می کنیم تا به خوبی رنگ آن روشن شود .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم،
سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ و ... اضافه می کنیم و هم می زنیم .
بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را به موادمان اضافه می کنیم .
بکینگ پودر و آرد را مخلوط می کنیم ، سپس 3 بار الک کرده و در نهایت به بقیه مواد اضافه می کنیم...
در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم ...
سپس کیک را از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا سرد شود .
در نهایت با گاناش و سس سرد شده تزیین می کنیم .
طرز تهیه سس انار :
برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط ومی گذاریم روی حرارت و مدام هم می زنیم و بعد از سرد شدن روی کیک می ریزیم...
طرز تهیه گاناش :
برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم...
نکته 1 : مواد و خصوصا تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن .برای نتیجه بهتر ، تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج می کنیم .
نکته 2 : هر چه پودر کاکایوی مرغوب تری استفاده کنیم ، رنگ کیک زیباتر و تیره تر خواهد شد .
نکته 3 : برای پف کیک ، حتما مخلوط آرد و بکینگ پودر را 3 تا 4 بار الک کنید .
نکته 4 : آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید .
نکته 5 : همیشه کیک را در یک جهت فولد کنید .