خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی با کرم انار :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 2/3 لیوان + 4 قاشق غذاخوری
  • شیر 2/3 لیوان
  • روغن 2/3 لیوان + 1 لیوان
  • نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • آب انار 1 لیوان
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی با کرم انار
دستور پخت کیک شکلاتی با کرم انار

بازم کیک برای عزیزانی که میانه‌ی خوبی با خامه ندارن😊 پیشنهاد می کنم این کیک رو امتحان کنید عالیه...

پودر کاکائو را با روغن قاتی می کنیم تا به خوبی رنگ آن روشن شود .

تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس با دور تند همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم،

سپس شیر را به مخلوط تخم مرغ و ... اضافه می کنیم و هم می زنیم .

بعد مخلوط روغن و پودر کاکائو را به موادمان اضافه می کنیم .

بکینگ پودر و آرد را مخلوط می کنیم ، سپس 3 بار الک کرده و در نهایت به بقیه مواد اضافه می کنیم...

در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم ...

سپس کیک را از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا سرد شود .

در نهایت با گاناش و سس سرد شده تزیین می کنیم .

 

طرز تهیه سس انار :

برای سس انار یک لیوان آب انار، یک لیوان شیر، دو قاشق نشاسته و چهار قاشق شکر را مخلوط ومی گذاریم روی حرارت و مدام هم می زنیم و بعد از سرد شدن روی کیک می ریزیم...

 

طرز تهیه گاناش :

برای گاناش صد گرم خامه را روی حرارت قرار داده تا گرم شود ولی نجوشد، بعد صدگرم شکلات را افزوده و بعد از مخلوط کردن روی سس میریزیم...

 

نکته 1 : مواد و خصوصا تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن .برای نتیجه بهتر ، تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج می کنیم .

نکته 2 : هر چه پودر کاکایوی مرغوب تری استفاده کنیم ، رنگ کیک زیباتر و تیره تر خواهد شد .

نکته 3 : برای پف کیک ، حتما مخلوط آرد و بکینگ پودر را 3 تا 4 بار الک کنید .

نکته 4 : آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید .

نکته 5 : همیشه کیک را در یک جهت فولد کنید .