شکر و کره و وانیل رو با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .
تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مایه را هم می زنیم .
شیر یا آب را اضافه و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن با دست ورز می دهیم .
اگه خمیر چسبنده بود می تونید خیلی کم آرد اضافه کنید در حد یک قاشق .
این خمیر نیازی به استراحت ندارد و مستقیماً می تونیم ازش استفاده کنیم .
خمیر رو به ارتفاع نیم میلیمتر باز می کنیم و با قالب شکوفه می زنیم ، و در قالب کیک یزدی میزاریم .
وسط شکوفه ها یک عدد فندق میزاریم .
در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم...
در این فاصله خامه را روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود .
شکلات را افزوده و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود .
ده دقیقه در یخچال می گذاریم .
بعد با همزن می زنیم و در قیف می ریزیم...
شیرینیها رو که از فر خارج کردیم روی مغزها با ماسوره دلخواه شکوفه می زنیم...
این دستور هیچ فوت و فن خاصی نداره، خیلی شیرینی های خوشگل و گوگولی درمیاد😍