خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت اسلایس فندق و شکلات :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 100 گرم
  • بکینگ پودر کمی
  • وانیل کمی
  • آب 10 گرم
  • کره 50 گرم
  • خامه صبحانه 40 گرم
  • شکلات 30 گرم
  • پودر شکر 1/4 پیمانه
  • فندق مقداری
طرز تهیه طرز تهیه اسلایس فندق و شکلات
اسلایس فندق و شکلات دستور پخت

شکر و کره و وانیل رو با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مایه را هم می زنیم .

شیر یا آب را اضافه و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن با دست ورز می دهیم .

اگه خمیر چسبنده بود می تونید خیلی کم آرد اضافه کنید در حد یک قاشق .

این خمیر نیازی به استراحت ندارد و مستقیماً می تونیم ازش استفاده کنیم .

خمیر رو به ارتفاع نیم میلیمتر باز می کنیم و با قالب شکوفه می زنیم ، و در قالب کیک یزدی میزاریم .

وسط شکوفه ها یک عدد فندق میزاریم .

در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم...

در این فاصله خامه را روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود .

شکلات را افزوده و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود .

ده دقیقه در یخچال می گذاریم .

بعد با همزن می زنیم و در قیف می ریزیم...

شیرینی‌ها رو که از فر خارج کردیم روی مغزها با ماسوره دلخواه شکوفه می زنیم...

این دستور هیچ فوت و فن خاصی نداره، خیلی شیرینی های خوشگل و گوگولی درمیاد😍