طرز تهیه اسلایس فندق و شکلات

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 293

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه اسلایس فندق و شکلات

1 تخم مرغ 1 عدد
2 آرد 100 گرم
3 بکینگ پودر کمی
4 وانیل کمی
5 آب 10 گرم
6 کره 50 گرم
7 خامه صبحانه 40 گرم
8 شکلات 30 گرم
9 پودر شکر 1/4 پیمانه
10 فندق مقداری

شکر و کره و وانیل رو با دور تند همزن پنج دقیقه می زنیم تا کرم و کشدار شود .

تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مایه را هم می زنیم .

شیر یا آب را اضافه و در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و بعد از مخلوط شدن با دست ورز می دهیم .

اگه خمیر چسبنده بود می تونید خیلی کم آرد اضافه کنید در حد یک قاشق .

این خمیر نیازی به استراحت ندارد و مستقیماً می تونیم ازش استفاده کنیم .

خمیر رو به ارتفاع نیم میلیمتر باز می کنیم و با قالب شکوفه می زنیم ، و در قالب کیک یزدی میزاریم .

وسط شکوفه ها یک عدد فندق میزاریم .

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم...

در این فاصله خامه را روی حرارت میگذاریم تا کمی گرم شود .

شکلات را افزوده و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود .

ده دقیقه در یخچال می گذاریم .

بعد با همزن می زنیم و در قیف می ریزیم...

شیرینی‌ها رو که از فر خارج کردیم روی مغزها با ماسوره دلخواه شکوفه می زنیم...

این دستور هیچ فوت و فن خاصی نداره، خیلی شیرینی های خوشگل و گوگولی درمیاد😍

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه اسلایس فندق و شکلات با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند