طرز تهیه طرز تهیه شیرینی برنجی

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 1298

نوشته شده توسط : نیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه طرز تهیه شیرینی برنجی

1 پودرقند 3/4 پیمانه
2 زرده تخم مرغ 1 عدد
3 آرد برنج 1.5 پیمانه
4 گلاب 1/4 پیمانه
5 روغن جامد 1/2 پیمانه
6 تخم خرفه مقداری

این دستور فوق‌العاده میشه🙃 من خیلی کم رو دستوری تاکید می کنم، ولی واقعاً از این نون برنجیها هرکی خورده عاشقش شده...

روغن و پودر قند را با همزن به مدت پنج دقیقه می زنیم .

زرده تخم مرغ را افزوده و یک دقیقه دیگر مخلوط را هم می زنیم .

آرد برنج را به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .

حالا گلاب را اضافه می کنیم .

با دست شروع به ورز دادن می کنیم ، تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که بتوان با دست گلوله کرد .

من مواد رو نصف کردم ، به نصفش ، نصف قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم... اون نصفه که ساده استفاده کردم ...

خمیر رو داخل کیسه‌فریزر به مدت دوازده ساعت در دمای آشپزخانه می گذاریم .( اگه آشپزخونه‌تون خیلی گرمه ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید، بعد یک ساعت در دمای محیط بگذارید تا نرم شود) .

حالا از مواد گلوله‌های هم اندازه بردارید و با دست گرد کنید و روشون مهر بزنید و تخم خرفه بریزید .

در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارید...

بعد از فر در بیارید و تا وقتی سرد نشده بهشون دست نزنید...

 

نکات پخت شیرینی برنجی :

نکته 1 :  این شیرینی اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه . اگه زمانیکه شیرینی ها رو از فر درمیارین، روی شیرینی کمی حالت نرمی داشته باشه نگران نباشین چون شیرینی ها وقتی سرد میشن بافت تردی به خودشون میگیرن و کاملا داخل دهن آب میشن .

نکته 2 : برای اینکه بفهمیم که شیرینی ها پختن کافیه بعد از 15 دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم ، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن .

نکته 3 : مقدار اندازه ها در ترکیب این شیرینی مهم است و نباید مقدارش تغییر کند .

نکته 4 : یک ربع قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر ، آنرا روشن کنید .

نکته 5 : شیرینی ها در طبقه وسط فر و در دمای 180درجه و به مدت 15دقیقه قرار بدین .

نکته 6 : هر چه آرد برنجی که استفاده می کنین مرغوبتر باشه ، شیرینی با کیفیت تری خواهید داشت .

نکته 7 : آرد برنج را چند بار از الک عبور دهید .

نکته 8 : شیرینی شما نباید خيلى تغییر رنگ بده پس مواظب باشین و اينكه بيش از حد توو فر بمونه، خيلى خشك ميشه .

نکته 9 : مواد خشکی که در یخچال نگهداری می کنین رو نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون یخچال قرار بدین تا هم دمای محیط بشه .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه طرز تهیه شیرینی برنجی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند