خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک ساده پرتقالی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد یک و نیم لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
  • شکر یک لیوان
  • آب پرتقال نصف لیوان
  • پوست پرتقال رنده شده کمی
  • روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه کیک پرتقالی ساده
کیک ساده پرتقالی دستور پخت

کیک پرتقال یکی از کیک های خوشمزه مناسب برای فصل پاییز و زمستان است .  پرتقال ، ویتامین ث فراوانی دارد . بدن روزانه به یک حدی از ویتامین ث نیاز دارد که این مقدار را می توانید از خوردن یک پرتقال در روز بدست آورید. برای جذب کامل قرص آهن ، خوردن ویتامین ث ضروری است این ویتامین قدرت جذب آهن را زیاد می کند. در نهایت ما تهیه این کیک را به شما پیشنهاد می کنیم .
تخم مرغ و وانیل و شکر رو حدود هفت دقیقه با هم زن کامل و خوب زده .

بعد روغن رو اضافه کرده و یک دور مخلوط کرده .

بعد آب پرتقال اضافه کرده و دوباره هم زده و همزن را خاموش کرده .

ارد الک شده به همراه بکینگ و رنده پوست پرتقال رو به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده .

در قالب چرب شده ریخته .

در فر دمای 170به مدت 40دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد .

نکاتی جهت بهتر شدن کیک پرتقال :

نکته 1 : تخم مرغ ها و بقیه مواد به دمای محیط رسیده باشند بنابراین آن ها را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج نمایید .

نکته 2 : فر را 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن نمایید تا گرم شود .

نکته 3 : آرد را قاشق به قاشق به مواد اضافه نمایید ، چون در این کیک از آب پرتقال استفاده می شود ، آرد تبدیل به خمیر گلوله نشود و حالت یک دست داشته باشد .

نکته 4 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک کنید.

نکته 5 : اگر ته قالب را چرب کنید ، از ته گرفتن کیک جلوگیری می شود.

نکته 6 : این کیک تو قالب میان تهی خوشمزه تر و بهتر تهیه می شود .

نکته 7 : این مقدار مواد ، مناسب برای قالب 18 است .