خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک دو رنگ :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد 600 گرم
  • بکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
  • وانیل 2 قاشق چای خوری
  • شکر 280 گرم
  • شیر 200 گرم
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 300 گرم
طرز تهیه کیک دو رنگ
دستور پخت کیک دو رنگ

تخم‌مرغ‌ و وانیل و کمی می زنیم .

بعد شکر اضافه می‌کنیم خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه .

روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .

همزن ‌رو خاموش می‌کنیم بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و تو سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می‌کنیم .

قالب رو‌ کمی چرب کرده و از مواد کیکمون توش می ریزیم و حدود 5 قاشق از مواد کیک و نگه می داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط که شد بالای مواد کیک سادمون می ریزیم و با خلال یکم مواد و با هم مخلوط می‌کنیم .

در فر 180درجه به مدت 50 دقیقه می گذاریم .

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 40 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است .