تخممرغ و وانیل و کمی می زنیم .
بعد شکر اضافه میکنیم خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه .
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .
همزن رو خاموش میکنیم بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و تو سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم .
قالب رو کمی چرب کرده و از مواد کیکمون توش می ریزیم و حدود 5 قاشق از مواد کیک و نگه می داریم و بهش پودر کاکائو اضافه میکنیم و خوب مخلوط که شد بالای مواد کیک سادمون می ریزیم و با خلال یکم مواد و با هم مخلوط میکنیم .
در فر 180درجه به مدت 50 دقیقه می گذاریم .
نکته 1 : دمای فرها متفاوت هست بعد 40 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .
نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است .