طرز تهیه کیک دو رنگ

زمان پخت : 50 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 422

نوشته شده توسط : niusha_zarei_

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ

1 تخم مرغ 6 عدد
2 آرد 600 گرم
3 بکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
4 وانیل 2 قاشق چای خوری
5 شکر 280 گرم
6 شیر 200 گرم
7 پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
8 روغن مایع 300 گرم

تخم‌مرغ‌ و وانیل و کمی می زنیم .

بعد شکر اضافه می‌کنیم خوب می زنیم تا کرم رنگ و سبک بشه .

روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم می زنیم .

همزن ‌رو خاموش می‌کنیم بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و تو سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می‌کنیم .

قالب رو‌ کمی چرب کرده و از مواد کیکمون توش می ریزیم و حدود ۵ قاشق از مواد کیک و نگه می داریم و بهش پودر کاکائو اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط که شد بالای مواد کیک سادمون می ریزیم و با خلال یکم مواد و با هم مخلوط می‌کنیم .

در فر ۱۸۰درجه به مدت ۵۰ دقیقه می گذاریم .

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد ۴۰ دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب ۲۵میان تهی مناسب است .

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک دو رنگ با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند