خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1.5 لیوان
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق مربا خوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر صاف
  • روغن مایع نصف لیوان
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
کیک شکلاتی ساده دستور پخت


تخم مرغ و وانیل و شکر رو حدود هفت دقیقه با هم زن کامل و خوب زده .

بعد روغن رو اضافه کرده و یک دور مخلوط کرده .

بعد شیر را اضافه کرده و دوباره هم زده .

همزن را خاموش کرده .

آرد به همراه بکینگ و پودر کاکائو الک کرده و تو سه مرحله به مواد اضافه کرده .

به صورت دورانی هم زده .

در قالب چرب شده ریخته .

در فر دمای 170به مدت 40دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .

 

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک شکلاتی :

نکته 1 : در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای اینکه رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد.

نکته 2 : برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.

نکته 5 : توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر بر روی کیک داغ بریزید.

نکته 6 : بعد از خنک شدن کیک خیس می توانید آن را برش بزنید و تکه های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل های رنگی و … تزیین کنید.

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 30 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

نکته 9 : این مقدار مواد مناسب قالب 18 است اما چون من قالبم بزرگ بود مواد رو دو برابر کردم .