0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با روکش گاناش

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس با روکش شکلات
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
  • وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
  • شکر 1.5 لیوان
  • شیر 1.5 لیوان
  • روغن 1.5 لیوان
  • پودر کاکائو 50 گرم

کیک شکلاتی خیس با روکش گاناش دستور پخت

کیک شکلاتی خیس کاملاً نرم و منسجم است و طعمی عالی دارد. امیدوارم این کیک رو در منزل برای عزیزانتون تهیه کنین و لذت ببرید .

آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.
من کیکو برش ندادم همونجور که داغ بود با خلال قسکتهای مختلف کیک و سوراخ کردم بعد سس و ریختم
روی کیک و با گاناش تزیین کردم.
نوش جان

**نکات طلایی برای پخت بهتر کیک خیس :

نکته 1 : در طرز تهیه کیک خیس هرگز جوش شیرین را جایگزین بیکینگ پودر نکنید زیرا این کیک برای اینکه رنگ کاکائو در آن به خوبی نمایان شود نیاز به بیکینگ پودر دارد.

نکته 2 : برای پخت کیک خیس حتما باید از پودر کاکائو اصیل استفاده کنید.

نکته 3 : بعد از پخت کیک اجازه دهید که کیک به خوبی خنک شود و سپس برش های کیک را از درون قالب فر جدا کنید.

نکته 4 : حتما یک لیوان از مخلوط شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را کنار بگذارید تا بعد از پخت کامل از این مواد به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده کنید.

نکته 5 : توجه داشته باشید که سس شکلاتی را کنار گذاشته اید باید بلافاصله بعد از بیرون آوردن کیک از درون فر بر روی کیک داغ بریزید.

نکته 6 : بعد از خنک شدن کیک خیس می توانید آن را برش بزنید و تکه های برش زده کیک را با کمک پودر نارگیل و ترافل های رنگی و … تزیین کنید.

نکته 7 : درب فر را در 20 دقیقه اول به هیچ وجه باز نکنید .

نکته 8 : پس از گذشت 40 دقیقه می توانید آن را با یک خلال دندان تست کنید ، اگر به خلال ، موادی از کیک نچسبید یعنی کیک شما آماده است .

امیدواریم از طرز تهیه کیک خیس در منزل نهایت لذت را برده باشید شما می توانید این کیک را به عنوان یک عصرانه دلچسب و خوشمزه در کنار خانواده خود میل کنید .

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم