خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک هویج و دارچین :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • روغن یک و نیم پیمانه
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • جوز هندی 3/4 قاشق چای خوری
  • گردو خرد شده 1/2 پیمانه
  • هویج درشت رنده شده 3 پیمانه
طرز تهیه کیک هویج و دارچین
دستور پخت کیک هویج و دارچین


قبلا طرز تهیه کیک های زیادی رو گذاشتم کیک های میوه ای به دلیل تنوع در طعمی که دارن برای خانواده خوشایند تره. در این پست طرز تهیه کیک هویج رو قرار میدم. البته برای کیک هویج دستور های متفاوتی هست که نتایج متفاوتی هم داره. من از یک دستور خاص استفاده کردم امیدوارم مورد پسندتون باشه.

برای تهیه این کیک هویج، قبل از هز چیز حدود یک ربع همه مواد رو باید در دمای اتاق قرار بدید تا بیش از اندازه سرد نباشن.

فر رو هم روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه.

مواد خشک یعنی آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین رو باهم مخلوط کرده و الک میکنیم.

در ظرفی روغن و شکر رو باهم حدود دو سه دقیقه میزنیم تا کمی شکر به خورد روغن بره.

بعد تخم مرغ ها رو که حالا به دمای محیط رسیدن یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدوم رو حدود یکی دو دقیقه میزنیم.

بعد مواد خشک الک شده رو کم کم اضافه میکنیم.

اگه این کار رو با الک انجام بدید خیلی بهتره. به این صورت که آرد رو در چهار مرحله با الک به تخم مرغ ها اضافه کنید و با دور آروم هم زن بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشن (از بیش از حد هم زدن در این مرحله خود داری کنید که ممکنه در نهایت کیکتون پف نکنه. تنها به اندازه مخلوط شدن آرد با مواد کافیه)

جوز هندی رو هم به همراه مواد خشک اضافه میکنیم. 

بعد از اینکه آرد تمام شد، هویج و گردو رو در مایع کیک میریزیم و با قاشق چوبی یا ویسک خیلی آروم و به یک طرف هم میزنیم تا مخلوط بشن.

مواد رو در قالب بریزید و در فر بذارید تا به مدت حداقل 45 دقیقه بپزه.

با تست خلال دندون از پخت کیکتون مطمئن بشید و بعد از فر خارج کنید.

بعد از 10 دقیقه که کمی خنک شد از قالب خارج کنید. (زمان پخت ممکنه با توجه به فر شما تغییر کنه. اگه برای اولین بار با فرتون کیک میپزید توصیه میکنم قبلا کسی رو بیارید تا تنظیمش کنه)

این کیک رو میتونید با کرم پنیر خامه ای و یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.