خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شکلاتی لایه ای :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 لیوان
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 لیوان
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • کره 100 گرم
  • شیر ولرم 1/2 لیوان
  • شکلات تخته ای 100 گرم
  • پودر کاکائو 10 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک شکلاتی لایه ای
دستور پخت کیک شکلاتی لایه ای

کیک شکلاتی بدون شک یکی از محبوب ترین انواع کیک در همه جای دنیاست. برای این که کیک سرشار از طعم عالی شکلات باشد باید از شکلات تخته ای استفاده کنید. شکلات تخته ای معمولی یا تلخ هر دو طعم خوبی به کیک شما میدهند. شکلات تخته ای تلخ که در بازار موجود هست معمولاً از نوع 60% است و کیک را زیاد تلخ نمیکند و فقط طعم کاکائوی بیشتری دارد که بسیار هم لذیذ است. پس نگران تلخ شدن کیک شکلاتی نباشید و اگر طعم کاکائو را دوست دارید از شکلات تخته ای تلخ استفاده کنید.

شکلات تخته ای و کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود .

سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید .

پس از مخلوط کردن مواد باید شیر ولرم را اضافه کنید .

کمی هم بزنید و از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری قرار دهید تا مایه شکلاتی خنک شود .

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند .

سپس مایه شکلاتی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و با همزن کمی بزنید .

پس از اینکه مواد مخلوط شدند بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مایه کیک یکدست شود .

پس از اینکه مایه کیک یکدست شد آرد را روی مایه کیک الک کنید و به آرامی با قاشق مخلوط کنید ( کم کم ارد را الک کنید و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا مایه کیک آماده شود ) .

پس از اتمام کار مایه کیک را داخل کاسه ای بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند .

ته قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و دیواره های قالب را نیز چرب کنید .

سپس مایه کیک را در قالب بریزید .

داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید ( دمای فرها متفاوت میباشد و باید پس از 45 دقیقه کیک را بررسی کنید، خلال چوبی یا چاقویی را وارد کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک شکلاتی پخته است )

پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا کیک خنک شود .

سپس کیک را از قالب خارج کنید و به 2 یا 3 لایه برش بزنید .

میان لایه های کیک را با خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی یا خامه شکلاتی و … تزیین کنید .

برای روی کیک نیز می توانید از گاناش شکلات یا شکلات تخته ای خرد شده و … استفاده کنید.