طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 368

نوشته شده توسط : استاد فرهاد فهمانی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذا خوری
3 بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
4 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
5 شکر 1 لیوان
6 شیر 1 لیوان
7 پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
8 روغن مایع 1/2 لیوان

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید .

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .

بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .

مابین قالب یه صفحه گذاشته دو طرف صفحه از مواد ریخته .

قالب را بردارید و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .

میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .

برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید .

لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند