خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: فرهاد فهمانی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • روغن مایع 1/2 لیوان
طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی
کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی دستور پخت

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید .

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .

بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .

مابین قالب یه صفحه گذاشته دو طرف صفحه از مواد ریخته .

قالب را بردارید و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .

میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .

برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید .

لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی