1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 2.5 لیوان + 2 قاشق غذا خوری |
3 | بکینگ پودر | 2 قاشق مربا خوری |
4 | وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
5 | شکر | 1 لیوان |
6 | شیر | 1 لیوان |
7 | پودر کاکائو | 2 قاشق غذا خوری |
8 | روغن مایع | 1/2 لیوان |
در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .
کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .
تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .
سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید .
در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .
بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .
به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .
مابین قالب یه صفحه گذاشته دو طرف صفحه از مواد ریخته .
قالب را بردارید و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .
میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .
برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید .
لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی