تعجب کردین؟ حق دارین ولی باید بگم این کیک فوق العاده ست . خوش عطر ، خوشرنگ و خوشمزه ...
فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم و آماده شود .
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید .
نعنا را داخل صافی می ریزیم و روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملاً آب آن گرفته شود .
بعد با شکر پوره می کنیم . ( داخل آسیاب یا بلندر )
حالا این پوره خوشرنگ را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم .
با همزن کمی می زنیم و بعد کره نرم شده ( در دمای محیط ) را به آن اضافه می کنیم .
رنده پوست و آب لیمو ترش را به مایه اضافه می کنیم .
در انتها مخلوط آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به خورد مواد می دهیم .
مایه را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و داخل فر می گذاریم .
40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاید ، زمان بدهید تا کیک خوب بپزد .
در این فاصله هم از عطر خوبی که داخل خانه می پیچد لذت ببرید...
نکته 1 : دمای فرها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .
نکته 4 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .
نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .
نکته 6 : درباره این کیک و همه کیک های سبزیجات (مثل کیک کدو، اسفناج و .....) این دو نکته را در نظر داشته باشید که حتماً!!! بگذارید کیک خنک شود و بعد میل کنید... و حتماً!!! برای روز بعد، داخل ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.