خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک نعنا و لیمو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: فرهاد فهمانی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 150 گرم
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • شکر 100 گرم
  • کره 100 گرم
  • نعنا 100 گرم تازه
  • لیمو 2 عدد (آب و پوست لیمو)
طرز تهیه کیک نعنا و لیمو
کیک نعنا و لیمو دستور پخت

تعجب کردین؟ حق دارین ولی باید بگم این کیک فوق العاده ست . خوش عطر ، خوشرنگ و خوشمزه ...

فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا گرم و آماده شود .

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید .

نعنا را داخل صافی می ریزیم و روی پارچه ای پهن می کنیم تا کاملاً آب آن گرفته شود .

بعد با شکر پوره می کنیم . ( داخل آسیاب یا بلندر )

حالا این پوره خوشرنگ را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم .

با همزن کمی می زنیم و بعد کره نرم شده ( در دمای محیط ) را به آن اضافه می کنیم .

رنده پوست و آب لیمو ترش را به مایه اضافه می کنیم .

در انتها مخلوط آرد را کم کم و در چند مرحله اضافه کرده و با لیسک به خورد مواد می دهیم .

مایه را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم و داخل فر می گذاریم .

40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاید ، زمان بدهید تا کیک خوب بپزد .

در این فاصله هم از عطر خوبی که داخل خانه می پیچد لذت ببرید...

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 30 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 :  فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 5 : مواد خشک را نیم ساعت قبل از شروع کار از یخچال خارج کنین ، تا هم دمای محیط باشن .

نکته 6 : درباره این کیک و همه کیک های سبزیجات (مثل کیک کدو، اسفناج و .....) این دو نکته را در نظر داشته باشید که حتماً!!! بگذارید کیک خنک شود و بعد میل کنید... و حتماً!!! برای روز بعد، داخل ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید.