کیک سینامون که برخی به اشتباه کیک سینابون تلفظ می کنند بسیار خوش عطره و بافت لطیفی داره. سینامون در انگلیسی به معنای دارچین هست و علت نامگذاری این کیک ، استفاده از دارچین در مواد کیک است .
ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده .
سپس در ظرفی دیگر به ترتیب شیر، روغن، ماست و مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده ، با هم مخلوط کنید و بعد به مواد اضافه کنید .
مواد میانی را هم در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید .
قالب کیک را چرب کرده و نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید .
سپس مواد میانی را رویش ریخته و دوباره مابقی مواد کیک را بریزید .
قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار داده تا بپزد .
برای تزئین روش هم از سس شکلات یا شکلات آب شده با کره و شکلات خرد یا رنده شده و گردو استفاده کنید.
نکته 1 : دمای فرها متفاوت هست بعد 40 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .
نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .
نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .
نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است .