طرز تهیه کیک سینامون

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 556

نوشته شده توسط : استاد فرهاد فهمانی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک سینامون

1 تخم مرغ 4 عدد
2 آرد 2 پیمانه
3 بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
4 وانیل 1/2 قاشق چای خوری
5 شکر 1 پیمانه
6 شیر 1/2 پیمانه
7 روغن 1/2 پیمانه
8 دارچین 2 قاشق غذا خوری
9 شکر قهوه ای 2 قاشق غذا خوری
10 ماست 3/4 پیمانه
11 پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری

کیک سینامون که برخی به اشتباه کیک سینابون تلفظ می کنند بسیار خوش عطره و بافت لطیفی داره. سینامون در انگلیسی به معنای دارچین هست و علت نامگذاری این کیک ، استفاده از دارچین در مواد کیک است .

ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده .

سپس در ظرفی دیگر به ترتیب شیر، روغن، ماست و مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده ، با هم مخلوط کنید و بعد به مواد اضافه کنید .

مواد میانی را هم در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید .

قالب کیک را چرب کرده و نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید .

سپس مواد میانی را رویش ریخته و دوباره مابقی مواد کیک را بریزید .

قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار داده تا بپزد .

برای تزئین روش هم از سس شکلات یا شکلات آب شده با کره و شکلات خرد یا رنده شده و گردو استفاده کنید.

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد ۴۰ دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب ۲۵میان تهی مناسب است .

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک سینامون با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند