خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک سینامون :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • دارچین 2 قاشق غذا خوری
  • شکر قهوه ای 2 قاشق غذا خوری
  • ماست 3/4 پیمانه
  • پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه طرز تهیه کیک سینامون
دستور پخت کیک سینامون

کیک سینامون که برخی به اشتباه کیک سینابون تلفظ می کنند بسیار خوش عطره و بافت لطیفی داره. سینامون در انگلیسی به معنای دارچین هست و علت نامگذاری این کیک ، استفاده از دارچین در مواد کیک است .

ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده .

سپس در ظرفی دیگر به ترتیب شیر، روغن، ماست و مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده ، با هم مخلوط کنید و بعد به مواد اضافه کنید .

مواد میانی را هم در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید .

قالب کیک را چرب کرده و نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید .

سپس مواد میانی را رویش ریخته و دوباره مابقی مواد کیک را بریزید .

قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار داده تا بپزد .

برای تزئین روش هم از سس شکلات یا شکلات آب شده با کره و شکلات خرد یا رنده شده و گردو استفاده کنید.

نکته 1 : دمای فر‌ها متفاوت هست بعد 40 دقیقه حتما کیک را با یک خلال دندان چک کنین ، یک خلال دندان را در کیک فرو برده و بیرون آورید اگر به خلال از مواد کیک چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است .

نکته 2 : 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود .

نکته 3 : مخلوط آرد و بکینگ پودر رو حتما 3 بار الک کنین .

نکته 4 : این مقدار مواد برای یک قالب 25میان تهی مناسب است .