در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .
کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .
تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .
سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید .
ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .
بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .
به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .
دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره .
توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.
در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .
می تونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .
برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید.
لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی