طرز تهیه کیک گوره خری

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 405

نوشته شده توسط : استاد فرهاد فهمانی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک گوره خری

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
3 بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
4 وانیل 1/4 قاشق چایخوری
5 شکر 1 لیوان
6 شیر 1 لیوان
7 پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
8 روغن مایع 1/2 لیوان

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید .

ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .

بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .

دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره .

توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.

در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .

می تونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .

برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید.

لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک گوره خری با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند