خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک گوره خری :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: فرهاد فهمانی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 1/2 لیوان
طرز تهیه کیک گوره خری
کیک گوره خری دستور پخت

در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود .

کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید .

تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .

سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید .

ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین .

بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .

به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .

دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره .

توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه.

در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین .

می تونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید .

برای روش هم می تونید از پودر قند استفاده کنید و روش الک کنید.

لحظه هاتون پر از شادی و شیرینی