خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت فلن کیک :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 1 لیوان و نیم
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • شکر نصف لیوان
  • شیر 2 لیوان و نیم
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع نصف لیوان
  • کرم کارامل 1 بسته
طرز تهیه فلن کیک
دستور پخت فلن کیک

فلن کیک یک کیک خوشمزه با بافتی عالی و منسجم هست که طعمی شبیه پودینگ یا کاسترد را به همراه خواهد داشت . این کیک یک کیک سویدی ست .

پودر کرم کارامل را با یک لیوان و نیم شیر مخلوط و روی حرارت ملایم یک دقیقه می جوشانیم .

از طرف دیگر یک قاشق پودر ڗلاتین را با نصف لیوان شیر مخلوط می کنیم .

پودر ژلاتین و شیر را بنماری می کنیم .

سس کاراملی داخل بسته را ته ظرف چرب شده می ریزیم .

پودر ژلاتین بنماری شده را به کارامل افزوده و روی سس داخل ظرفمون می ریزیم .

ظرف را در فضای آشپزخانه گذاشته و می ریم سراغ مواد کیکمون بخاطر وجود ژلاتین کارامل زود می بنده .

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم ، تا کرم و کشدار شود... (من شکر را نصف لیوان ریختم...دستور اصلی یک لیوان است) .

شیر و روغن مایع را افزوده و دوباره هم می زنیم .

آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می کنیم ، کم کم به بقیه مواد افزوده ، با لیسک مواد را دورانی مخلوط می کنیم .

در این فاصله روی کارامل بسته شده، مایه کیک را به آرامی روی کارامل می ریزیم... قالب کیک را در یک قالب بزرگتر می گذاریم و داخل قالب بزرگتر آب می ریزیم .

کیک را درفر 180 درجه به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار می دهیم .

بعد از پخت کیک را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال می گذاریم .

سپس کیک را از یخچال خارج می کنیم و گوشه های کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظر برمی گردانیم .

خوشمزه و عالی واسه دوستداران کارامل و کیک و شکلات🍮🍰🍫