فلن کیک یک کیک خوشمزه با بافتی عالی و منسجم هست که طعمی شبیه پودینگ یا کاسترد را به همراه خواهد داشت . این کیک یک کیک سویدی ست .
پودر کرم کارامل را با یک لیوان و نیم شیر مخلوط و روی حرارت ملایم یک دقیقه می جوشانیم .
از طرف دیگر یک قاشق پودر ڗلاتین را با نصف لیوان شیر مخلوط می کنیم .
پودر ژلاتین و شیر را بنماری می کنیم .
سس کاراملی داخل بسته را ته ظرف چرب شده می ریزیم .
پودر ژلاتین بنماری شده را به کارامل افزوده و روی سس داخل ظرفمون می ریزیم .
ظرف را در فضای آشپزخانه گذاشته و می ریم سراغ مواد کیکمون بخاطر وجود ژلاتین کارامل زود می بنده .
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن می زنیم ، تا کرم و کشدار شود... (من شکر را نصف لیوان ریختم...دستور اصلی یک لیوان است) .
شیر و روغن مایع را افزوده و دوباره هم می زنیم .
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می کنیم ، کم کم به بقیه مواد افزوده ، با لیسک مواد را دورانی مخلوط می کنیم .
در این فاصله روی کارامل بسته شده، مایه کیک را به آرامی روی کارامل می ریزیم... قالب کیک را در یک قالب بزرگتر می گذاریم و داخل قالب بزرگتر آب می ریزیم .
کیک را درفر 180 درجه به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار می دهیم .
بعد از پخت کیک را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال می گذاریم .
سپس کیک را از یخچال خارج می کنیم و گوشه های کیک را با چاقو از قالب جدا کرده و روی ظرف مورد نظر برمی گردانیم .
خوشمزه و عالی واسه دوستداران کارامل و کیک و شکلات🍮🍰🍫