این کیک دارای بافت خیلی سبک و نرم همچنین دارای عطر مطبوعی می باشد امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .
تخم مرغ و وانیل و شکر و می زنیم تا کرم رنگ شود حدود (5 دقیقه).
بعد ماست و روغن و اصافه می کنیم .
در آخر آرد و بکینگ پودر که سه بار الک کردیم و اضافه می کنیم و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن می زنیم تا مواد یکدست شود (حدود30ثانیه) .
فر از یه ربع قبل روشن شود دمای 180به مدت 40دقیقه (حتما چک شود)
نوش جان🌹
نکته 1 : برای اینکه کیکاتون براحتی از قالب جدا شه می تونید یک قاشق غذا خوری ، روغن جامد و با نصف قاشق آرد مخلوط کنید و به کف قالب بمالید بعد مایه کیکتون رو بریزید .
نکته 2 : برای پف بیشتر کیک می تونین بگینگ پودر رو به آرد اضافه نکنید، بجاش آن را به ماست اضافه کنید و اجازه دهید تا ماست کف کند و بعد به مواد اضافه کنید.
نکته 3 : تمامی مواد این کیک که در یخچال نگه داری می شوند ، را نیم ساعت قبل از شروع به کار ، از یخچال خارج کنین .
نکته 4 : حتما 20 دقیقه قبل از شروع به پخت کیک فر را روشن کنید تا داخل آن گرم شود.
نکته 5 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .