خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک شیر داغ ساده :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 و 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 و 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل کمی
  • شکر 250 گرم
  • شیر یک و 1/4 پیمانه
  • کره 100 گرم
طرز تهیه کیک شیر داغ ساده
دستور پخت کیک شیر داغ ساده

کیک شیر داغ بافت لطیف و بی نظیری داره ، که یکی از پر طرفدارترین کیک های جهان است و مانند کیک اسفنجی به عنوان پایه خیلی از کیک های مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد . بافت این کیک بسیار اسفنجی و سبک هست و برای خامه کشی هم کیک پایه خوبی هست .

شیر را با کره روی حرارت می گذاریم تا حدی کره آب شود .

در ظرف جداگانه تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم می زنیم تا سبک شود .

همزن رو خاموش کرده سپس مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده را به مواد کم کم اضافه می کنیم .

در انتها مخلوط شیر و کره را در سه مرحله ، به موادمان اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم .

در فر از قبل گرم شده 180درجه ، به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم .

نکته 1 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .

نکته 2 :  برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .

نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .

نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .

نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .

نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .