کیک شیر داغ بافت لطیف و بی نظیری داره ، که یکی از پر طرفدارترین کیک های جهان است و مانند کیک اسفنجی به عنوان پایه خیلی از کیک های مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد . بافت این کیک بسیار اسفنجی و سبک هست و برای خامه کشی هم کیک پایه خوبی هست .
شیر را با کره روی حرارت می گذاریم تا حدی کره آب شود .
در ظرف جداگانه تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم می زنیم تا سبک شود .
همزن رو خاموش کرده سپس مخلوط ارد و بکینگ پودر الک شده را به مواد کم کم اضافه می کنیم .
در انتها مخلوط شیر و کره را در سه مرحله ، به موادمان اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم .
در فر از قبل گرم شده 180درجه ، به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار می دهیم .
نکته 1 : این کیک رو باید بلافاصله که از فر خارج میشه از قالب خارج کرد .
نکته 2 : برای پف بیشتر میزان بکینگ پودر را افزایش ندهید در این صورت در کیک شما منافذ بزرگ ایجاد خواهد شد و ظاهر کیک را خراب خواهد کرد .
نکته 3 : برای پف بهتر کیک ، مخلوط آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنین .
نکته 4 : تخم مرغ ها رو نیم ساعت قبل از شروع کار ، از یخچال خارج کنین تا به دمای محیط برسن .
نکته 5 : فر رو 20 دقیقه قبل از شروع کار روشن کنین تا گرم شود .
نکته 6 : به هیچ وجه در فر رو در 20 دقیقه اول باز نکنین ، بسته به فر شما ، مدت زمان پخت می تونه بین 30 تا 40 دقیقه طول بکشه . پس از 30 دقیقه از یه خلال دندون استفاده کنین و اونو در کیک فرو کنین ، اگر از مواد کیک به خلال دندون چیزی نچسبید ، یعنی کیک شما آماده ست .