خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک تگرال :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: نیوشا زارعی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آب 10 گرم
  • روغن مایع 120 گرم
  • پودر تگرال 400 گرم
طرز تهیه کیک تگرال
دستور پخت کیک تگرال

پودر تگرال نوعی پودر کیک آماده س که میتونین از لوازم قنادی ها بصورت فله ای تهیه کنین و خودتون با اضافه کردن روغن و تخم مرغ و آب، کیک رو آماده کنین . 

پودر تگرال انواع مختلف داره که در زیر چند نوع اون رو معرفی می کنیم :

تگرال شکلاتی برای تهیه کیک شکلاتی

تگرال مولتی گرین یا همون چند غله برای تهیه کیک رژیمی

تگرال ساده ش هم موجوده که به اسم تگرال ساتین معروفه


تگرال ساتین بصورت ساده و همینطور در طعمهای مختلف مثل کاپوچینو و رد ولوت و ... موجوده

تگرال اسپونچ برای تهیه کیک اسفنجی مناسب خامه کشی و رولت خامه ای و شارلوت کاربرد داره

تگرال دونات و پیراشکی که فقط کافیه آب، خمیر مایه و روغن بهش اضافه کنین
تگرال نون که برای تهیه انواع نون ازش استفاده میکنن
تگرال مخصوص تهیه خمیر تارت و تارتلت و بیسکوییت

تگرال برونی


روش تهیه کیک :
تمام مواد رو مخلوط کنین و به مدت 3 دقیقه دور متوسط هم زده بشه .

درجه فر 180 به مدت 30دقیقه (تست شود) روی کیک و به برش نازک زدم و خردش کردم گذاشتم کنار برای تزیین کیک و از وسط یه برش دادم لابلاش خامه که با مقدار کمی پودر کاکایو مخلوط کردم و لابلاش گذاشتم این کیک خیلی ترده و نیازی به مرطوب کردن نیست کیک و بعد خامه کشی با پودر خرد شده کیک پوشوندم