پودر تگرال نوعی پودر کیک آماده س که میتونین از لوازم قنادی ها بصورت فله ای تهیه کنین و خودتون با اضافه کردن روغن و تخم مرغ و آب، کیک رو آماده کنین .
پودر تگرال انواع مختلف داره که در زیر چند نوع اون رو معرفی می کنیم :
تگرال شکلاتی برای تهیه کیک شکلاتی
تگرال مولتی گرین یا همون چند غله برای تهیه کیک رژیمی
تگرال ساده ش هم موجوده که به اسم تگرال ساتین معروفه
تگرال ساتین بصورت ساده و همینطور در طعمهای مختلف مثل کاپوچینو و رد ولوت و ... موجوده
تگرال اسپونچ برای تهیه کیک اسفنجی مناسب خامه کشی و رولت خامه ای و شارلوت کاربرد داره
تگرال دونات و پیراشکی که فقط کافیه آب، خمیر مایه و روغن بهش اضافه کنین
تگرال نون که برای تهیه انواع نون ازش استفاده میکنن
تگرال مخصوص تهیه خمیر تارت و تارتلت و بیسکوییت
تگرال برونی
روش تهیه کیک :
تمام مواد رو مخلوط کنین و به مدت 3 دقیقه دور متوسط هم زده بشه .
درجه فر 180 به مدت 30دقیقه (تست شود) روی کیک و به برش نازک زدم و خردش کردم گذاشتم کنار برای تزیین کیک و از وسط یه برش دادم لابلاش خامه که با مقدار کمی پودر کاکایو مخلوط کردم و لابلاش گذاشتم این کیک خیلی ترده و نیازی به مرطوب کردن نیست کیک و بعد خامه کشی با پودر خرد شده کیک پوشوندم