طرز تهیه كيك بادام و عسل

زمان پخت : 30 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 232

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه كيك بادام و عسل

1 تخم مرغ 2 عدد
2 آرد 375 گرم
3 پودرقند 125 گرم + 100 گرم
4 بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
5 کره 75 گرم
6 زعفران غلیظ دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
7 خامه 100گرم
8 عسل 200 گرم
9 پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
10 روغن جامد 170 گرم
11 خلال بادام 200 گرم

ظاهر این کیک خیلی ساده به نظر می رسه اما این کیک یکی از ظریفترین و حساس ترین کیک هاست . کیک بادام به خودی خود طعم و بافتی بی نظیر دارد. اما چیزی که جذابیت این کیک را دوچندان میکند شربت عسل است شربت روی کیک ریخته و جذب آن می شود.  این کیک کمی شبیه به کیک شربتی خودمان است .

فر را روى ١٧٠ درجه گرم كنين .

روغن جامد يا كره به دماى محيط رسيده را با 125 گرم پودرقند بزنين .

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنین .

50 گرم خامه ، آرد، بيكينگ پودر و هل الك شده را اضافه كرده و هم بزنين تا خمير چسبنده اى بدست بياد .

اين خمير را داخل قالب كاغذ انداخته ريخته و به مدت ١٥ دقيقه داخل فر قرار بدين .

در اين فاصله داخل قابلمه عسل ، خلال بادام ، 75 گرم كره ،50 گرم خامه و 100 گرم پودرقند و زعفران را روى حرارت قرار بدين تا كمى بجوشه .

سپس اين مواد را روى كيك كه از فر درآوردين ريخته و مجددا در فر به مدت نيم ساعت قرار بدين تا روى كيك طلايى بشه .

 

نکته 1 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و هم بزنین .

نکته 2 : روغن جامد ، کره ، تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن . خیلی از دوستان می پرسن چرا تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسن ؟ تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند تا پروتئین‌ها به اندازه‌ی کافی ازهم باز شوند و به ساخت بافت نرم و ترد کیک کمک کنند . تخم‌مرغ‌ها را ۱۵ دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیاورید یا ۵ دقیقه قبل از استفاده، آن‌ها را در یک کاسه آب گرم (نه داغ) قرار بدین .

نکته 3 : فر رو 10 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم کنین .

نکته 4 : مواد شربت رو روی حرارات ملایم قرار بدین .

نکته 5 : کیک زمانی آماده هست که اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید ,مواد کیک به آن نچسبند .

نکته 6 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.

نکته 7 : قالب استفاده شده بهتر است دارای قطر ۲۰ سانتی متر باشد.

نکته 8 : اگر بوی هل اذیتتان می کند می توانید آن را از دستور حذف کنید.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه كيك بادام و عسل با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند