ظاهر این کیک خیلی ساده به نظر می رسه اما این کیک یکی از ظریفترین و حساس ترین کیک هاست . کیک بادام به خودی خود طعم و بافتی بی نظیر دارد. اما چیزی که جذابیت این کیک را دوچندان میکند شربت عسل است شربت روی کیک ریخته و جذب آن می شود. این کیک کمی شبیه به کیک شربتی خودمان است .
فر را روى 170 درجه گرم کنین .
روغن جامد یا کره به دماى محیط رسیده را با 125 گرم پودرقند بزنین .
سپس تخم مرغ ها را اضافه کنین .
50 گرم خامه ، آرد، بیکینگ پودر و هل الک شده را اضافه کرده و هم بزنین تا خمیر چسبنده اى بدست بیاد .
این خمیر را داخل قالب کاغذ انداخته ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدین .
در این فاصله داخل قابلمه عسل ، خلال بادام ، 75 گرم کره ،50 گرم خامه و 100 گرم پودرقند و زعفران را روى حرارت قرار بدین تا کمى بجوشه .
سپس این مواد را روى کیک که از فر درآوردین ریخته و مجددا در فر به مدت نیم ساعت قرار بدین تا روى کیک طلایى بشه .
نکته 1 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و هم بزنین .
نکته 2 : روغن جامد ، کره ، تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن . خیلی از دوستان می پرسن چرا تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسن ؟ تخممرغها باید در دمای اتاق باشند تا پروتئینها به اندازهی کافی ازهم باز شوند و به ساخت بافت نرم و ترد کیک کمک کنند . تخممرغها را 15 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیاورید یا 5 دقیقه قبل از استفاده، آنها را در یک کاسه آب گرم (نه داغ) قرار بدین .
نکته 3 : فر رو 10 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم کنین .
نکته 4 : مواد شربت رو روی حرارات ملایم قرار بدین .
نکته 5 : کیک زمانی آماده هست که اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید ,مواد کیک به آن نچسبند .
نکته 6 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.
نکته 7 : قالب استفاده شده بهتر است دارای قطر 20 سانتی متر باشد.
نکته 8 : اگر بوی هل اذیتتان می کند می توانید آن را از دستور حذف کنید.