0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک بادام و عسل

طرز تهیه كيك بادام و عسل
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 375 گرم
  • پودرقند 125 گرم + 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • کره 75 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • خامه 100گرم
  • عسل 200 گرم
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن جامد 170 گرم
  • خلال بادام 200 گرم

کیک بادام و عسل دستور پخت

ظاهر این کیک خیلی ساده به نظر می رسه اما این کیک یکی از ظریفترین و حساس ترین کیک هاست . کیک بادام به خودی خود طعم و بافتی بی نظیر دارد. اما چیزی که جذابیت این کیک را دوچندان میکند شربت عسل است شربت روی کیک ریخته و جذب آن می شود.  این کیک کمی شبیه به کیک شربتی خودمان است .

فر را روى 170 درجه گرم کنین .

روغن جامد یا کره به دماى محیط رسیده را با 125 گرم پودرقند بزنین .

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنین .

50 گرم خامه ، آرد، بیکینگ پودر و هل الک شده را اضافه کرده و هم بزنین تا خمیر چسبنده اى بدست بیاد .

این خمیر را داخل قالب کاغذ انداخته ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدین .

در این فاصله داخل قابلمه عسل ، خلال بادام ، 75 گرم کره ،50 گرم خامه و 100 گرم پودرقند و زعفران را روى حرارت قرار بدین تا کمى بجوشه .

سپس این مواد را روى کیک که از فر درآوردین ریخته و مجددا در فر به مدت نیم ساعت قرار بدین تا روى کیک طلایى بشه .

 

نکته 1 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و هم بزنین .

نکته 2 : روغن جامد ، کره ، تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن . خیلی از دوستان می پرسن چرا تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسن ؟ تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند تا پروتئین‌ها به اندازه‌ی کافی ازهم باز شوند و به ساخت بافت نرم و ترد کیک کمک کنند . تخم‌مرغ‌ها را 15 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیاورید یا 5 دقیقه قبل از استفاده، آن‌ها را در یک کاسه آب گرم (نه داغ) قرار بدین .

نکته 3 : فر رو 10 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم کنین .

نکته 4 : مواد شربت رو روی حرارات ملایم قرار بدین .

نکته 5 : کیک زمانی آماده هست که اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید ,مواد کیک به آن نچسبند .

نکته 6 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.

نکته 7 : قالب استفاده شده بهتر است دارای قطر 20 سانتی متر باشد.

نکته 8 : اگر بوی هل اذیتتان می کند می توانید آن را از دستور حذف کنید.

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم