خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک بادام و عسل :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 375 گرم
  • پودرقند 125 گرم + 100 گرم
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • کره 75 گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • خامه 100گرم
  • عسل 200 گرم
  • پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن جامد 170 گرم
  • خلال بادام 200 گرم
طرز تهیه كيك بادام و عسل
دستور پخت کیک بادام و عسل

ظاهر این کیک خیلی ساده به نظر می رسه اما این کیک یکی از ظریفترین و حساس ترین کیک هاست . کیک بادام به خودی خود طعم و بافتی بی نظیر دارد. اما چیزی که جذابیت این کیک را دوچندان میکند شربت عسل است شربت روی کیک ریخته و جذب آن می شود.  این کیک کمی شبیه به کیک شربتی خودمان است .

فر را روى 170 درجه گرم کنین .

روغن جامد یا کره به دماى محیط رسیده را با 125 گرم پودرقند بزنین .

سپس تخم مرغ ها را اضافه کنین .

50 گرم خامه ، آرد، بیکینگ پودر و هل الک شده را اضافه کرده و هم بزنین تا خمیر چسبنده اى بدست بیاد .

این خمیر را داخل قالب کاغذ انداخته ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار بدین .

در این فاصله داخل قابلمه عسل ، خلال بادام ، 75 گرم کره ،50 گرم خامه و 100 گرم پودرقند و زعفران را روى حرارت قرار بدین تا کمى بجوشه .

سپس این مواد را روى کیک که از فر درآوردین ریخته و مجددا در فر به مدت نیم ساعت قرار بدین تا روى کیک طلایى بشه .

 

نکته 1 : تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کنین و هم بزنین .

نکته 2 : روغن جامد ، کره ، تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشن . خیلی از دوستان می پرسن چرا تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسن ؟ تخم‌مرغ‌ها باید در دمای اتاق باشند تا پروتئین‌ها به اندازه‌ی کافی ازهم باز شوند و به ساخت بافت نرم و ترد کیک کمک کنند . تخم‌مرغ‌ها را 15 دقیقه زودتر از یخچال بیرون بیاورید یا 5 دقیقه قبل از استفاده، آن‌ها را در یک کاسه آب گرم (نه داغ) قرار بدین .

نکته 3 : فر رو 10 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم کنین .

نکته 4 : مواد شربت رو روی حرارات ملایم قرار بدین .

نکته 5 : کیک زمانی آماده هست که اگر یک سیخ را وسط کیک فرو ببرید ,مواد کیک به آن نچسبند .

نکته 6 : کیک را بعد از پخت روی توری بگذارید تا خنک شود.

نکته 7 : قالب استفاده شده بهتر است دارای قطر 20 سانتی متر باشد.

نکته 8 : اگر بوی هل اذیتتان می کند می توانید آن را از دستور حذف کنید.