طرز تهیه کیک گیلاس

زمان پخت : 40 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 250

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 2 پیمانه
3 بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
4 وانیل 1 قاشق غذا خوری
5 شکر 1 پیمانه
6 روغن 2/3 پیمانه
7 ماست 1 پیمانه
8 گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه

یکی از کیک های خوشمزه و لطیف که در اواخر بهار و اوایل تابستان میشه با میوه خوشمزه گیلاس درست کرد همین کیک هست ، این کیک ، یک نوع کیک میوه ای پرطرفدار با طعم و مزه خاصه و بسیار خوشمزه است. 

ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنین .

ابتدا فر را روى درجه ١٨٠ به مدت يك ربع گرم كنين .

تخم مرغها ، شكر و وانيل را با همزن آنقدر بزنين تا كش دار بشه ،.

ماست و روغن مايع را در دو مرحله اضافه كنين و به هم زدن ادامه بدين .

بعد آرد و بکینگ پودر را كه سه بار الك كردين به مايع اضافه كرده .

در نهايت گيلاسهاى هسته گرفته را كه به آرد آغشته كردين ، اضافه كرده هم زده .

در قالب چرب شده ريخته ، در فر به مدت ٣٥ الى ٤٠ دقيقه يا تا زمانيكه با خلال دندان چك كنين و خلال تميز بمونه بپزين..

نکته 1 : برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید

نکته 2 : اگر در فصلی بودین که گیلاس تازه موجود نبود میتونین از کمپوت گیلاس استفاده کنین .

نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.

نکته 5 : پس از حدود 35 تا 40 دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است.

نکته 6 : تا 20 دقیقه اول در فر را باز نکنین .

نکته 7 : بهتر است تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک گیلاس با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند