یکی از کیک های خوشمزه و لطیف که در اواخر بهار و اوایل تابستان میشه با میوه خوشمزه گیلاس درست کرد همین کیک هست ، این کیک ، یک نوع کیک میوه ای پرطرفدار با طعم و مزه خاصه و بسیار خوشمزه است.
ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنین .
ابتدا فر را روى درجه 180 به مدت یک ربع گرم کنین .
تخم مرغها ، شکر و وانیل را با همزن آنقدر بزنین تا کش دار بشه ،.
ماست و روغن مایع را در دو مرحله اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین .
بعد آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردین به مایع اضافه کرده .
در نهایت گیلاسهاى هسته گرفته را که به آرد آغشته کردین ، اضافه کرده هم زده .
در قالب چرب شده ریخته ، در فر به مدت 35 الى 40 دقیقه یا تا زمانیکه با خلال دندان چک کنین و خلال تمیز بمونه بپزین..
نکته 1 : برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید
نکته 2 : اگر در فصلی بودین که گیلاس تازه موجود نبود میتونین از کمپوت گیلاس استفاده کنین .
نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.
نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.
نکته 5 : پس از حدود 35 تا 40 دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است.
نکته 6 : تا 20 دقیقه اول در فر را باز نکنین .
نکته 7 : بهتر است تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.