خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک گیلاس :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (5)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
  • وانیل 1 قاشق غذا خوری
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 2/3 پیمانه
  • ماست 1 پیمانه
  • گیلاس هسته گرفته 1 پیمانه
طرز تهیه کیک گیلاس
دستور پخت کیک گیلاس

یکی از کیک های خوشمزه و لطیف که در اواخر بهار و اوایل تابستان میشه با میوه خوشمزه گیلاس درست کرد همین کیک هست ، این کیک ، یک نوع کیک میوه ای پرطرفدار با طعم و مزه خاصه و بسیار خوشمزه است. 

ابتدا هسته های گیلاس را خارج کنین .

ابتدا فر را روى درجه 180 به مدت یک ربع گرم کنین .

تخم مرغها ، شکر و وانیل را با همزن آنقدر بزنین تا کش دار بشه ،.

ماست و روغن مایع را در دو مرحله اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین .

بعد آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردین به مایع اضافه کرده .

در نهایت گیلاسهاى هسته گرفته را که به آرد آغشته کردین ، اضافه کرده هم زده .

در قالب چرب شده ریخته ، در فر به مدت 35 الى 40 دقیقه یا تا زمانیکه با خلال دندان چک کنین و خلال تمیز بمونه بپزین..

نکته 1 : برای طلایی شدن روی کیک بعد از پخت چند دقیقه از گریل استفاده کنید

نکته 2 : اگر در فصلی بودین که گیلاس تازه موجود نبود میتونین از کمپوت گیلاس استفاده کنین .

نکته 3 : برای اینکه کیک پف کند آرد و بگینک پودر را چند مرحله الک کنید.

نکته 4 : ته قالب را حتما چرب کنید تا از ته گرفتن کیک جلوگیری شود.

نکته 5 : پس از حدود 35 تا 40 دقیقه کیک را با خلال دندان چک کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید یعنی کیک آماده است.

نکته 6 : تا 20 دقیقه اول در فر را باز نکنین .

نکته 7 : بهتر است تخم مرغ به دمای محیط رسیده باشد و خیلی سرد نباشد.