خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک تیرامیسو :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 100 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 125 گرم
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • پودرکاکایو 2 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 2 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی 200 گرم
  • پودرقهوه 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه 200 گرم
طرز تهیه کیک تیرامیسو
دستور پخت کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو یکی از خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی است که طعم و مزه ای بی نظیر دارد. 

فر را روى دماى 200 درجه سانتیگراد گرم کنین زرده تخم‌ مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب‌جوش با همزن برقی بزنین تا کمرنگ و غلیظ بشه ، روغن مایع را به آن اضافه کنین ، سفیده تخم‌‌مرغ‌ ها را با همزن برقی بزنین تا سفید بشه و کم کم باقیمانده شکر را به آن اضافه کنین ، زرده‌ها و سفیده‌ های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنین و آرد را به این مایه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنین داخل قالب که کاغذ انداختین ریخته و در فر تا زمانیکه بپزه قرار بدین ، توى این مدت پنیرماسکارپونه رو با همزن کمى بزنین تا نرم بشه بعد با خامه مخلوط کنین ، وقتى کیک سرد شد از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و از مخلوط آب جوش و قهوه فورى روى هر لایه بمالین حالا از کرم مالیده و لایه دیگه کیکو روى کرم قرار داده و دورتادور کیکو از کرم مالیده و در نهایت با پودر کاکائو تزیین کنین..