کیک تیرامیسو یکی از خوش طعم ترین دسرهای ایتالیایی است که طعم و مزه ای بی نظیر دارد.
فر را روى دماى 200 درجه سانتیگراد گرم کنین زرده تخم مرغها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آبجوش با همزن برقی بزنین تا کمرنگ و غلیظ بشه ، روغن مایع را به آن اضافه کنین ، سفیده تخممرغ ها را با همزن برقی بزنین تا سفید بشه و کم کم باقیمانده شکر را به آن اضافه کنین ، زردهها و سفیده های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنین و آرد را به این مایه اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنین داخل قالب که کاغذ انداختین ریخته و در فر تا زمانیکه بپزه قرار بدین ، توى این مدت پنیرماسکارپونه رو با همزن کمى بزنین تا نرم بشه بعد با خامه مخلوط کنین ، وقتى کیک سرد شد از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و از مخلوط آب جوش و قهوه فورى روى هر لایه بمالین حالا از کرم مالیده و لایه دیگه کیکو روى کرم قرار داده و دورتادور کیکو از کرم مالیده و در نهایت با پودر کاکائو تزیین کنین..