0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه رولت موکا

طرز تهیه رولت موکا
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 100 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 125 گرم
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • پودرکاکایو 2 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 2 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی 500 گرم
  • قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری

رولت موکا دستور پخت

فر را روى دماى 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .

زرده تخم‌ مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب‌جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود .

روغن مایع را به آن بیفزائید .

حالا سفیده تخم‌‌مرغ‌ ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کم کم باقیمانده شکر را به آن بیفزائید .

زرده‌ها و سفیده‌ های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را به این مایه بیفزائید و با لیسک مخلوط نمائید .

ظرف مخصوص 35 در 45 سانتیمتر را با کاغذ پوشانده و مایه رولت را ریخته .

در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید .

پس از خارج کردن رولت از فر، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید ، کاغذ پشت رولت را جدا کرده و رول کنید .

همینکه رولت کاملا خنک شد ، آن را باز کنید و خامه فرم گرفته را که با قهوه مخلوطش کردید را رویش بمالید و دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید و شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

 

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور