1 | تخم مرغ | 5 عدد |
2 | آرد | 100 گرم |
3 | وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
4 | شکر | 125 گرم |
5 | روغن | 2 قاشق غذاخوری |
6 | پودرکاکایو | 2 قاشق غذاخوری |
7 | آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
8 | خامه | قنادی 500 گرم |
9 | قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
فر را روى دماى ٢٢٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد .
زرده تخم مرغها را همراه با سه چهارم از شكر، وانيل و آبجوش با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود .
روغن مايع را به آن بيفزائيد .
حالا سفيده تخممرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و كم كم باقيمانده شكر را به آن بيفزائيد .
زردهها و سفيده های همزده را به آرامی با هم مخلوط كنيد و آرد را به اين مايه بيفزائيد و با ليسك مخلوط نمائيد .
ظرف مخصوص ٣٥ در ٤٥ سانتيمتر را با كاغذ پوشانده و مايه رولت را ريخته .
در فر به مدت ٨ تا ١٠ دقيقه بپزيد .
پس از خارج كردن رولت از فر، آن را روی كاغذ روغنی برگردانيد ، كاغذ پشت رولت را جدا كرده و رول كنيد .
همينكه رولت كاملا خنك شد ، آن را باز كنيد و خامه فرم گرفته را كه با قهوه مخلوطش كرديد را رويش بماليد و دوباره رولت را رول كنيد و در كاغذ بپيچيد و شش ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.