خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت رولت موکا :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (3)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد 100 گرم
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 125 گرم
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • پودرکاکایو 2 قاشق غذاخوری
  • آب جوش 2 قاشق غذاخوری
  • خامه قنادی 500 گرم
  • قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه رولت موکا
دستور پخت رولت موکا

فر را روى دماى 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .

زرده تخم‌ مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آب‌جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود .

روغن مایع را به آن بیفزائید .

حالا سفیده تخم‌‌مرغ‌ ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کم کم باقیمانده شکر را به آن بیفزائید .

زرده‌ها و سفیده‌ های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را به این مایه بیفزائید و با لیسک مخلوط نمائید .

ظرف مخصوص 35 در 45 سانتیمتر را با کاغذ پوشانده و مایه رولت را ریخته .

در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید .

پس از خارج کردن رولت از فر، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید ، کاغذ پشت رولت را جدا کرده و رول کنید .

همینکه رولت کاملا خنک شد ، آن را باز کنید و خامه فرم گرفته را که با قهوه مخلوطش کردید را رویش بمالید و دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید و شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.