فر را روى دماى 220 درجه سانتیگراد گرم کنید .
زرده تخم مرغها را همراه با سه چهارم از شکر، وانیل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود .
روغن مایع را به آن بیفزائید .
حالا سفیده تخممرغ ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کم کم باقیمانده شکر را به آن بیفزائید .
زردهها و سفیده های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را به این مایه بیفزائید و با لیسک مخلوط نمائید .
ظرف مخصوص 35 در 45 سانتیمتر را با کاغذ پوشانده و مایه رولت را ریخته .
در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید .
پس از خارج کردن رولت از فر، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید ، کاغذ پشت رولت را جدا کرده و رول کنید .
همینکه رولت کاملا خنک شد ، آن را باز کنید و خامه فرم گرفته را که با قهوه مخلوطش کردید را رویش بمالید و دوباره رولت را رول کنید و در کاغذ بپیچید و شش ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.