طرز تهیه رولت موکا

زمان پخت : 10 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : حرفه ای

تعداد بازدید : 450

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه رولت موکا

1 تخم مرغ 5 عدد
2 آرد 100 گرم
3 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
4 شکر 125 گرم
5 روغن 2 قاشق غذاخوری
6 پودرکاکایو 2 قاشق غذاخوری
7 آب جوش 2 قاشق غذاخوری
8 خامه قنادی 500 گرم
9 قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری

فر را روى دماى ٢٢٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد .

زرده تخم‌ مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شكر، وانيل و آب‌جوش با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود .

روغن مايع را به آن بيفزائيد .

حالا سفيده تخم‌‌مرغ‌ ها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و كم كم باقيمانده شكر را به آن بيفزائيد .

زرده‌ها و سفيده‌ های همزده را به آرامی با هم مخلوط كنيد و آرد را به اين مايه بيفزائيد و با ليسك مخلوط نمائيد .

ظرف مخصوص ٣٥ در ٤٥ سانتيمتر را با كاغذ پوشانده و مايه رولت را ريخته .

در فر به مدت ٨ تا ١٠ دقيقه بپزيد .

پس از خارج كردن رولت از فر، آن را روی كاغذ روغنی برگردانيد ، كاغذ پشت رولت را جدا كرده و رول كنيد .

همينكه رولت كاملا خنك شد ، آن را باز كنيد و خامه فرم گرفته را كه با قهوه مخلوطش كرديد را رويش بماليد و دوباره رولت را رول كنيد و در كاغذ بپيچيد و شش ساعت در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.

 

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه رولت موکا با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند