0
خانه معرفی قنادی ها

طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی

طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 220 گرم
  • پودرقند 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 180 گرم
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن 1 پیمانه
  • پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوزی
  • پودر نارگیل 2 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد

کیک سوپرایز نارگیلی دستور پخت

ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری خواهد داد . ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. حتما یک بار هم شده این کیک خوشمزه و زیبا را امتحان کنید.wink

تهیه مواد میانی کیک سورپرایزی

در ابتدا مواد میانى را حاضر کنین ، 3 عدد سفیده تخم مرغ به همراه پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و به اندازه گردو در دست گرد کرده در یخچال یک ربع استراحت بدین

نکته :  اگر مایه شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنین و اگر مایع سفت بود یک سفیده تخم مرغ دیگر اضافه کنین .

مراحل تهیه کیک

ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در گوشه ای قرار دهید .

3 عددتخم مرغ و 180 گرم شکر را با همزن خوب بزنین تا پف کرده و سبک و کرمى بشه ، 

سپس 1 پیمانه روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و هم بزنین ،

سپس مخلوط آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائوى الک شده را به همراه شیر در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنین ،

قالب میان تهى را با کره چرب کنین نیمى از مایه کیک را در قالب ریخته سپس توپهاى نارگیلى را روى مایه قرار داده مجدداً مایه کیک را بریزین

و در نهایت در فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار بدین بعد از فر خارج کرده و اجازه بدین ده دقیقه داخل قالب خنک شده سپس برگردانده و با پودر نارگیل تزیین کنین ...

 نکته 1 : کیک سورپرایز کیکی ست که تقریبا با تمام کیکهایی که تهیه می کنید قابل تهیه شدن است فقط کیک هایی که با عنوان کیک خیس و یا هر کیکی که مواد آن تقریبا شل است مثل کیک هویج نمی توان تهیه کرد زیرا باعث می شود موادی که داخل کیک است حرکت کرده و از کیک اصلی بیرون بزند.

نکته 2 :  برای ریختن آرد در پیمانه اندازه گیری از قاشق استفاده نمایید و در نهایت سر پیمانه رو صاف می کنیم. برداشتن آرد با پیمانه در پاکت آرد باعث می شود آرد به اندازه درست در پیمانه قرار نگیرد .

نکته 3 : تخم مرغ ها باید هم دمای محیط شوند.

نکته 4 : پس از یک نیم ساعت کیک را تِست می کنیم. زمانی که انگشتتان را روی کیک فشار می دهید باید حالت اسفنجی داشته و فرو رفتگی بالا بیاید. خلال دندان هم باید از داخل کیک تمیز دربیاید.

نکته 5 : کیک پخته شده را روی توری خنک کننده می گذاریم تا به دمای محیط برسد.

نکته 6 : می توانید قالب را آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.

نکته 7 :  شکر رو توی چند مرحله اضافه می کنیم، بعد از هر مرحله اضافه کردن شکر، مواد را یک دقیقه با دور متوسطِ همزن هم می زنیم.

نکته 8 : تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با دور تند همزن میزنیم تا یکدست شوذ، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.

زهرا ملک آرا
۰ ۰
مطلب جالبی بود.
پاسخ ادمین

برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

آخرین پست ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

نزدیک ترین قنادی ها

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

کیک رژیمی شیره انگور

مایلم جواب دهم