طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی

زمان پخت : 45 دقیقه

برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : 20 دقیقه

سطح مهارت : متوسط

تعداد بازدید : 805

نوشته شده توسط : استاد سرمه جلیلی

اشتراک مطلب

مواد لازم برای تهیه کیک سوپرایز نارگیلی

1 تخم مرغ 3 عدد
2 آرد 220 گرم
3 پودرقند 1/2 پیمانه
4 بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
5 وانیل 1/4 قاشق چای خوری
6 شکر 180 گرم
7 شیر 1/2 پیمانه
8 روغن 1 پیمانه
9 پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوزی
10 پودر نارگیل 2 پیمانه
11 سفیده تخم مرغ 3 عدد

ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری خواهد داد . ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. حتما یک بار هم شده این کیک خوشمزه و زیبا را امتحان کنید.wink

تهیه مواد میانی کیک سورپرایزی

در ابتدا مواد ميانى را حاضر كنين ، 3 عدد سفیده تخم مرغ به همراه پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به اندازه گردو در دست گرد كرده در يخچال يك ربع استراحت بدين

نکته :  اگر مايه شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنین و اگر مایع سفت بود یک سفيده تخم مرغ دیگر اضافه كنين .

مراحل تهيه كيك

ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر كاكائو را سه بار الک کرده و در گوشه ای قرار دهید .

3 عددتخم مرغ و 180 گرم شكر را با همزن خوب بزنين تا پف كرده و سبك و كرمى بشه ، 

سپس 1 پیمانه روغن مايع و وانيل را اضافه كرده و هم بزنين ،

سپس مخلوط آرد ، بيكينگ پودر و پودر كاكائوى الك شده را به همراه شير در سه مرحله اضافه كرده و هم بزنين ،

قالب ميان تهى را با كره چرب كنين نيمى از مايه كيك را در قالب ريخته سپس توپهاى نارگيلى را روى مايه قرار داده مجدداً مايه كيك را بريزين

و در نهایت در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ سانتيگراد به مدت ٤٥ دقيقه قرار بدين بعد از فر خارج كرده و اجازه بدين ده دقيقه داخل قالب خنك شده سپس برگردانده و با پودر نارگيل تزيين كنين ...

 نکته 1 : کیک سورپرایز کیکی ست که تقریبا با تمام کیکهایی که تهیه می کنید قابل تهیه شدن است فقط کیک هایی که با عنوان کیک خیس و یا هر کیکی که مواد آن تقریبا شل است مثل کیک هویج نمی توان تهیه کرد زیرا باعث می شود موادی که داخل کیک است حرکت کرده و از کیک اصلی بیرون بزند.

نکته 2 :  برای ریختن آرد در پیمانه اندازه گیری از قاشق استفاده نمایید و در نهایت سر پیمانه رو صاف می کنیم. برداشتن آرد با پیمانه در پاکت آرد باعث می شود آرد به اندازه درست در پیمانه قرار نگیرد .

نکته 3 : تخم مرغ ها باید هم دمای محیط شوند.

نکته 4 : پس از یک نیم ساعت کیک را تِست می کنیم. زمانی که انگشتتان را روی کیک فشار می دهید باید حالت اسفنجی داشته و فرو رفتگی بالا بیاید. خلال دندان هم باید از داخل کیک تمیز دربیاید.

نکته 5 : کیک پخته شده را روی توری خنک کننده می گذاریم تا به دمای محیط برسد.

نکته 6 : می توانید قالب را آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.

نکته 7 :  شکر رو توی چند مرحله اضافه می کنیم، بعد از هر مرحله اضافه کردن شکر، مواد را یک دقیقه با دور متوسطِ همزن هم می زنیم.

نکته 8 : تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با دور تند همزن میزنیم تا یکدست شوذ، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.

لطفا سوالات و نظرات ارزشمندتان را درباره طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی با ما درمیان بگذارید .


ثبت دیدگاه ارزشمند شما

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن دیدگاه

0 دیدگاه

دوستان شما از مطالب زیر هم دیدن کرده اند