خانه فروشگاه ارتباط با ما
توضیحات پخت کیک سوپرایز نارگیلی :
توضیحات پخت:
به اشتراک گذاری
نویسنده: سرمه جلیلی
به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز این مطلب (10)
مواد لازم:
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 220 گرم
  • پودرقند 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری
  • شکر 180 گرم
  • شیر 1/2 پیمانه
  • روغن 1 پیمانه
  • پودرکاکایو 3 قاشق غذاخوزی
  • پودر نارگیل 2 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه کیک سوپرایز نارگیلی
کیک سوپرایز نارگیلی دستور پخت

ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری خواهد داد . ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. حتما یک بار هم شده این کیک خوشمزه و زیبا را امتحان کنید.wink

تهیه مواد میانی کیک سورپرایزی

در ابتدا مواد میانى را حاضر کنین ، 3 عدد سفیده تخم مرغ به همراه پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و به اندازه گردو در دست گرد کرده در یخچال یک ربع استراحت بدین

نکته :  اگر مایه شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنین و اگر مایع سفت بود یک سفیده تخم مرغ دیگر اضافه کنین .

مراحل تهیه کیک

ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده و در گوشه ای قرار دهید .

3 عددتخم مرغ و 180 گرم شکر را با همزن خوب بزنین تا پف کرده و سبک و کرمى بشه ، 

سپس 1 پیمانه روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و هم بزنین ،

سپس مخلوط آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائوى الک شده را به همراه شیر در سه مرحله اضافه کرده و هم بزنین ،

قالب میان تهى را با کره چرب کنین نیمى از مایه کیک را در قالب ریخته سپس توپهاى نارگیلى را روى مایه قرار داده مجدداً مایه کیک را بریزین

و در نهایت در فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار بدین بعد از فر خارج کرده و اجازه بدین ده دقیقه داخل قالب خنک شده سپس برگردانده و با پودر نارگیل تزیین کنین ...

 نکته 1 : کیک سورپرایز کیکی ست که تقریبا با تمام کیکهایی که تهیه می کنید قابل تهیه شدن است فقط کیک هایی که با عنوان کیک خیس و یا هر کیکی که مواد آن تقریبا شل است مثل کیک هویج نمی توان تهیه کرد زیرا باعث می شود موادی که داخل کیک است حرکت کرده و از کیک اصلی بیرون بزند.

نکته 2 :  برای ریختن آرد در پیمانه اندازه گیری از قاشق استفاده نمایید و در نهایت سر پیمانه رو صاف می کنیم. برداشتن آرد با پیمانه در پاکت آرد باعث می شود آرد به اندازه درست در پیمانه قرار نگیرد .

نکته 3 : تخم مرغ ها باید هم دمای محیط شوند.

نکته 4 : پس از یک نیم ساعت کیک را تِست می کنیم. زمانی که انگشتتان را روی کیک فشار می دهید باید حالت اسفنجی داشته و فرو رفتگی بالا بیاید. خلال دندان هم باید از داخل کیک تمیز دربیاید.

نکته 5 : کیک پخته شده را روی توری خنک کننده می گذاریم تا به دمای محیط برسد.

نکته 6 : می توانید قالب را آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.

نکته 7 :  شکر رو توی چند مرحله اضافه می کنیم، بعد از هر مرحله اضافه کردن شکر، مواد را یک دقیقه با دور متوسطِ همزن هم می زنیم.

نکته 8 : تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با دور تند همزن میزنیم تا یکدست شوذ، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.