1 | تخم مرغ | 3 عدد |
2 | آرد | 220 گرم |
3 | پودرقند | 1/2 پیمانه |
4 | بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
5 | وانیل | 1/4 قاشق چای خوری |
6 | شکر | 180 گرم |
7 | شیر | 1/2 پیمانه |
8 | روغن | 1 پیمانه |
9 | پودرکاکایو | 3 قاشق غذاخوزی |
10 | پودر نارگیل | 2 پیمانه |
11 | سفیده تخم مرغ | 3 عدد |
ترکیب کاکائو با پودر نارگیل به کیک سورپرایز نارگیلی طعم بی نظیری خواهد داد . ظاهر این کیک لذیذ شبیه کیک کاکائویی ساده هست ولی داخلش تکه هایی از پودر نارگیل داره. حتما یک بار هم شده این کیک خوشمزه و زیبا را امتحان کنید.
تهیه مواد میانی کیک سورپرایزی
در ابتدا مواد ميانى را حاضر كنين ، 3 عدد سفیده تخم مرغ به همراه پودر قند و پودر نارگیل را با هم مخلوط كرده و به اندازه گردو در دست گرد كرده در يخچال يك ربع استراحت بدين
نکته : اگر مايه شل بود کمی پودر نارگیل اضافه کنین و اگر مایع سفت بود یک سفيده تخم مرغ دیگر اضافه كنين .
مراحل تهيه كيك
ابتدا آرد و بکینگ پودر و پودر كاكائو را سه بار الک کرده و در گوشه ای قرار دهید .
3 عددتخم مرغ و 180 گرم شكر را با همزن خوب بزنين تا پف كرده و سبك و كرمى بشه ،
سپس 1 پیمانه روغن مايع و وانيل را اضافه كرده و هم بزنين ،
سپس مخلوط آرد ، بيكينگ پودر و پودر كاكائوى الك شده را به همراه شير در سه مرحله اضافه كرده و هم بزنين ،
قالب ميان تهى را با كره چرب كنين نيمى از مايه كيك را در قالب ريخته سپس توپهاى نارگيلى را روى مايه قرار داده مجدداً مايه كيك را بريزين
و در نهایت در فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ سانتيگراد به مدت ٤٥ دقيقه قرار بدين بعد از فر خارج كرده و اجازه بدين ده دقيقه داخل قالب خنك شده سپس برگردانده و با پودر نارگيل تزيين كنين ...
نکته 1 : کیک سورپرایز کیکی ست که تقریبا با تمام کیکهایی که تهیه می کنید قابل تهیه شدن است فقط کیک هایی که با عنوان کیک خیس و یا هر کیکی که مواد آن تقریبا شل است مثل کیک هویج نمی توان تهیه کرد زیرا باعث می شود موادی که داخل کیک است حرکت کرده و از کیک اصلی بیرون بزند.
نکته 2 : برای ریختن آرد در پیمانه اندازه گیری از قاشق استفاده نمایید و در نهایت سر پیمانه رو صاف می کنیم. برداشتن آرد با پیمانه در پاکت آرد باعث می شود آرد به اندازه درست در پیمانه قرار نگیرد .
نکته 3 : تخم مرغ ها باید هم دمای محیط شوند.
نکته 4 : پس از یک نیم ساعت کیک را تِست می کنیم. زمانی که انگشتتان را روی کیک فشار می دهید باید حالت اسفنجی داشته و فرو رفتگی بالا بیاید. خلال دندان هم باید از داخل کیک تمیز دربیاید.
نکته 5 : کیک پخته شده را روی توری خنک کننده می گذاریم تا به دمای محیط برسد.
نکته 6 : می توانید قالب را آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.
نکته 7 : شکر رو توی چند مرحله اضافه می کنیم، بعد از هر مرحله اضافه کردن شکر، مواد را یک دقیقه با دور متوسطِ همزن هم می زنیم.
نکته 8 : تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید . پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، مواد را با دور تند همزن میزنیم تا یکدست شوذ، سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم.